SAZNAJTE VIŠE

ČITAVA AMERIKA BRUJI O SUĐENJU POZNATOJ GLUMICI: Svi navijaju za ZLOSTAVLJAČA i nadaju se da će ona IZGUBITI SPOR

Teri Sanderson (76) tužio je poznatu glumicu nakon nesreće koju je doživeo na skijanju, i sada traži odštetu od 300 hiljada dolara za pretrpljene povrede

Vip priča
10:56h Autor:
ČITAVA AMERIKA BRUJI O SUĐENJU POZNATOJ GLUMICI: Svi navijaju za ZLOSTAVLJAČA i nadaju se da će ona IZGUBITI SPOR
Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

Na drugom danu suđenja u građanskoj parnici između Gvinet Paltrou i Terija Sandersona, moglo se čuti od svedoka kako je penzinisani optometrist i pre incidenta 2016. godine bio poznat kao emocionalni zlostavljač koji lako plane i koji nema kontrolu.

Naime, Sanderson je tužio poznatu glumicu nakon nesreće na skijanju, tražeći odštetu od 300 hiljada američkih dolara za "povredu mozga, četiri slomljena rebra i druge ozbiljne povrede". Paltrou je u međuvremenu podnela protivtužbu, u kojoj traži naknadu pravnih troškova i odštetu od jednog dolara.

Advokatice glumice koja je osvojila za Oskara za film "Zaljubljeni Šekspir", juče su tako pročitali iskaz koji je dala ćerka Terija Sandersona, Dženi Sanderson, tokom unakrsnog ispitivanja svedoka dr Vendela Gibija.

Radiolog je ranije svedočio da je Sanderson (76) imao zategnut odnos sa svojom porodicom nakon nesreće u odmaralištu Deer Valley u Park Sitiju.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Zato je tokom unakrsnog ispitivanja, advokat Džejms Igan upitao da li je dr Gibi upoznat s tvrdnjama iz iskaza gospođe Sanderson, u kojima ona svog oca opisuje kao dominantnu osobu koja se lako frustrira. U svom svedočenju tvrdila je da se nije osećala voljenom od svog oca pre nego što je opisala kako je verbalno zlostavljao nju i njenu majku. Takođe je ispričala kako s ocem nije imala vezu 13 godina.

Dr Gibi je rekao kako ne može da se seti svih detalja iskaza, ali je rekao da zna kako je Sanderson bio ljut na čoveka za kojeg se tvrdi da ima aferu s njegovom ženom. Tvrdilo se da je Sanderson udario drugog čoveka, ali dr Gibi je rekao da misli da je takvo ponašanje "netipično" za tužitelja, ostajući pri stavu da se odnos Sandersona s njegovom porodicu samo pogoršao nakon nesreće.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Takođe je rekao da povrede koje je zadobio Sanderson verovatno nisu nastale tako što se on zabio u nju.

Očekuje se da će suđenje trajati do osam dana i smatra se da će Paltrou biti pozvana da svedoči.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Prvog dana suđenja, Lorens Bahler, koji zastupa Terija Sandersona, nazvao je ponašanje gospođe Paltrou u vreme incidenta "nepromišljenom".

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Počeo je: "Dame i gospodo... rastreseni skijaši uzrokuju nesreće, optužena Gvinet Paltrou je znala da je gledanje u planinu i u stranu dok se spušta niz planinu opasno. Gledala je negde drugde skijajući niz planinu. To je bilo nepromišljeno."

Naravno, na Internetu već postoje milioni komentara na račun Gvinet, koja već više od 10 godina po mnogima prodaje maglu na njenom lajfstajl i velnes sajtu "Goop", preko kojeg je čak prodavala i sveće sa mirisom sopstvene vagine.

Sada, iako još uvek nije svedočila, Gvonet nastavlja sa ponašanjem privliegovane žene koja ne samo da svako malo završi u nekom skandalu, već i svojom pojavom u skupocenoj odeći i nakitu paradira po sudnici, a ne želi da plati odštetu koja je za nju, složićete se, samo sića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs