"IMALA SAM 16 KAD ME JE ŽENA NAUČILA KAKO SE PRUŽAJU ORALNE USLUGE": Kažu da nije neka lepotica, a svi su padali na nju

Skandalozni postupci Gvinet Paltrou učinili su je jednom od najkontroverznijih glumica.

Celebrities
Autor:
"IMALA SAM 16 KAD ME JE ŽENA NAUČILA KAKO SE PRUŽAJU ORALNE USLUGE": Kažu da nije neka lepotica, a svi su padali na nju
Foto: POOL / Getty images / Profimedi

Gvinet Paltrou ponosno je zagazila u 6. deceniju, a uprkos tome emituje mladalačku energiju na kojoj bi joj mnogi pozavideli. Ona često ističe da je ponosna na svoje godine, a niz određenih rituala koje sprovodi zarad mladolikog izgleda čine je kontroverznom.

Doživela je veliki uspeh u glumačkoj karijeri, a uspela je da osvoji i Oskara. Svojim glumačkim umećem u filmovima "Sedam", "Emma", "Savršeno ubistvo" i "Talentovani gospodin Ripley" obeležila je devedesete. Međutim, kada je postala majka, drastično je smanjila pojavljivanje na filmskom platnu. Na prvo mesto je stavila porodicu, koja joj je mnogo više značila od profesionalnih uspeha. Ali, na pragu 6. decenije i dalje izgleda fenomenlano.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Ljubavnim vezama uvek je privlačila pažnju, naročito onom sa Bredom Pitom, sa kojim je skoro završila u braku. Imala je 24 godine kada su se verili, u vezi su bili od 1994. do 1997., a zajedno su glumili u trileru "Sedam". Naizgled su bili savršen par, a raskinuli su jer Gvin tada nije bila spremna za brak.

Iste godine kad je raskinula s Bredom, počela je izlaziti s Benom Aflekom, sa kojim je delila i filmsko platno, ali ni ta veza nije potrajala, ali su ostali dobri pijatelji.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

U najtežem životnom periodu, tri nedelje nakon smrti oca, u oktobru 2002. upoznala je Krista Martina, pevača britanskog benda "Coldplay." Ljubav je planula na prvi pogled, ubrzo su stali i na ludi kamen. Gvinet mu je bila inpiracija za brojne hitove, par je dobioi svoje dece, ali su se nakon deset godina braka ipak rastali.

Ben Aflek, Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Posle je izjavila da joj je u odnosu s Krisom uvek nedostajalo ono nešto i da nikad nije osećala stopostotnu bliskost. Svakako nije pomoglo ni to što je glumica patila od postporođajne depresije nakon rođenja drugog deteta. S Krisom se dogovorila da zajedno odgajaju decu i premda je na početku to bio popriličan izazov, danas Gvinet bivšeg muža smatra ne samo prijateljem, nego i bratom.

- On mi je kao brat. On je moja porodica. Volim ga i dalje - izjavila je nedavno.

Kris je sreću pronašao s glumicom Dakotom Džonson, a Paltrou je, i pre nego što je predala zahtev za razvod, počela izlaziti s producentom Bredom Falčukom, za kog se udala 2018. godine. U braku s njim spoznala je da je gluma više ne ispunjava.

Bred Pit, Gvinet Paltrou
foto: Kurir Arhiva

Sticanje znanja i iskustava sa 16

Jednom prilikom priznala je kako je postala dobra sa ženom glumca Roba Loua u jednoj epizodi njegovog podkasta, a otkrila je i koje savete je pokupila od njegove supruge Paltrou je otkrila kako su se ona i Šeril Berkof upoznale kada je Gvinet imala 15 ili 16 godina dok je Šeril radila kao šminkerka Gvinetine majke.

- Upoznala sam Šeril i bila sam odmah opsednuta njom. Pre svega, izlazila je sa Kijanu Rivsom, a on je bio moja simpatija. Znala je da pušim cigarete, pa je pušila sa mnom iza prikolice - rekla je glumica, a zatim priznala da ju je upravo Šeril svojim savetima naučila brojnim "s*ksi trikovima", čime je šokirala voditelja podkasta, ali i sve slušaoce.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

- Otkrila mi je kako da pružim dobar oralni seks i druge stvari klasične za Šeril. Upravo zato sam je obožavala. Mislila sam da je ona bukvalno najdivnija žena na svetu - rekla je glumica, dodajući da joj je godila činjenica da ju je Šeron toliko volela mnogo pre nego što se Paltrou proslavila.

Neobičan biznis

Tako dolazimo do "Goopa", glumičine velike ljubavi, ali i večnog izvora kritike. Započeo je kao nedelji newsletter kojem je cilj bio podstaći čitatelje da neguju svoj unutrašnjost, ali brzo je prerastao u webshop i uspešnu firmu, a danas ima i dva uspešna serijala na Netflixu. Možda uspeh delom duguje i imenu jer se za naziv "Goop" odlučila nakon što joj je neko rekao da uspešne internet kompanije imaju dva spojena slova ‘o’ u nazivu. S druge strane, služi i kao nadimak jer su njeni inicijali G. P. pa je logično bilo staviti dva o između i tako je nastao "Goop".

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Danas je Goop mnogo toga. Proširio se na internetsku prodaju, sarađuje s modnim markama, pokreće pop-up trgovine i wellness okupljanja, a dostupan je i u obliku časopisa i podcasta. No koliko god uspešan bio, "Goop" i Gvinet ne prestaju biti meta kritike. Posebno je besna zdravstvena zajednica jer smatraju da "Goop" promovisanje nedokazane tretmane temeljene na pseudoznanosti. Negativne reakcije izazvalo je i reklamiranje skupih proizvoda, medicinski nemogućih tretmana, od kojih mnogi imaju štetne posledice.

1 / 13 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na primer, velika kontroverza stvorila se zbog vaginalnih jaja od žada, opasnog uređaja za klistiranje s kafom, kao i naljepnica za telo "Body Vibes" za koje se tvrdilo da u ravnotežu dovode energetsku frekvenciju teela i za koje je" Goop" lažno tvrdio da su napravljeni od materijala koji je razvila NASA. Zbog nesretnih jaja od žada i iznesenih medicinskih tvrdnji "Goop" je završio na sudu, ali na kraju je postignuta nagodba.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs