VEĆ 7 GODINA NJIHOV BRAK JE SAMO FARSA ZA JAVNOST: Zbog nje je pred svima ošamario kolegu, a evo šta je PRAVA ISTINA

Vil Smit je i dalje Džejdi najveća podrška, kako u javnosti tako i privatno, s time da već godinama ne žive pod istim krovom

Vip priča
Autor:
VEĆ 7 GODINA NJIHOV BRAK JE SAMO FARSA ZA JAVNOST: Zbog nje je pred svima ošamario kolegu, a evo šta je PRAVA ISTINA
Vil Smit već 7 godina ne živi sa ženom, Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Čuveni par Džejda Pinket Smit i Vil Smit nisu zajedno već sedam godina!

Iako su se u javnosti pojavljivali kao srećan par sa idiličnim brakom, istina je da njih dvoje godinama žive odvojeno, iako se sudski nisu razveli.

Ovo je otkrila sama Džejda.

"I dalje pokušavamo da otkirjemo šta smo mi tačno u našem odnosu, kako to da predstavimo ljudima? Još to nismo otkrili", rekla je glumica, a prenosi američki Hello.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Zanimljivo je da je glumački par već živeo odvojeno i kada se dogodio skandal na dodeli Oskara, kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka zbog nedoličnog ponašanja prema njegovoj supruzi. To samo govori da su Vil i Džejda i dalje u dobrim odnosima, iako više nisu emotivni partneri.

Džejda Pinket i Vil Smit upoznali su se 1994. godine, dok je glumac još bio u braku sa glumicom Šeri Zampino, koja mu je rodila sina Treja. Nakon što se on razveo 1995. godine, Smit je odmah potražio Džejdu. Venčali su se dve godine kasnije, 1997. U braku su dobili dvoje dece, ćerku Vilou i sina Džejdena.

Iako su se uvek trudili da izgledaju kao savršen par, svako malo su mediji povezivali ime Vila Smita sa brojnim ženskim imenima sa svetske javne scene, te mnogi misle kako su Vilovi "vanbračni ispadi" uticali na njihov odnos koji se vremenom narušio.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs