OVAKO IZGLEDA ŽIVOT ŽENE KOJA JE OSTALA UZ MUŽA KAD JE NAJTEŽE: Šumaherova supruga žrtvovala se kao što nijedna ne bi

Nakon velike nesreće koja je zadesila čuvenog Šumahera, mnogi se pitaju kako izgleda život njegove žene koja mu nije okrenula leđa.

Celebrities
21:31h Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽIVOT ŽENE KOJA JE OSTALA UZ MUŽA KAD JE NAJTEŽE: Šumaherova supruga žrtvovala se kao što nijedna ne bi
Kako izgleda život Šumaherove žene, Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubavna priča Korine i Mihaela Šumahera jedna je od najlepših, a velika nesreća koja ih je zadesila, samo je učvrstila njihov odnos.

Navršeno je skoro 10 godina od kobnog pada legendarnog vozača Formule 1, a njegova lepša polovina bila je njegova najveća podrška u teškim trenucima. Život mu je tada visio o koncu, njegovo zdravstveno stanje se drži u strogoj tajnosti, a samo određenim ljudima je dozvoljeno da ga vide - odluka je porodice.

Mihael Šumaher
foto: OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia

Međutim, osnivač i bivši vlasnik momaka "Jordan Grand Prix" Formule 1, Edi Džordan progovorio je o svom bliskom prijatelju tvrdeći da Šumaherova supruga živi kao zatvorenica. Naime, ona izbegava ručkove i zabave kako bi zadržala detalje Šumaherovog stanja u tajnosti, nakon što je on doživeo tešku nesreću na skijanju 2013. godine.

Nakon velike nesreće, Mihael je završio u indukovanoj komi, dok je kasnije iz bolnice premešten u porodičnu kuću na Ženevskom jezeru, gde tim medicinskog osoblja pomaže njegovoj ženi Korini o brizi o njemu.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

"To je najužasnija situacija za Mika i Korinnu. Prošlo je već gotovo deset godina i Korinna u tih deset godina nije mogla otići na zabavu, na ručak ili slično. Ona je kao zatvorenica jer bi svi hteli razgovarati s njom o Mihaelu, a ona to ne želi", izjavio je Džordan za OLBG, kojem je Korinna ujedno i zabranila da poseti Mihalea.

Uprkos tome što izbegava govoriti o stanju svog supruga i što je iznošenje detalja o njegovom stanju na neki način zabranjeno, Korina je u dokumentarcu o njegovom životu otkrila u kakvom se stanju nalazi njen suprug.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

"Mihael je ovde. Drugačiji, ali on je ovde i to nam daje snagu. Zajedno smo. Živimo zajedno kod kuće, radimo terapiju. Činimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da mu bude ugodno. I da jednostavno oseti našu porodicu, našu vezu. I bez obzira na sve, učiniću sve što mogu. Svi ćemo. Pokušavamo nastaviti kao porodica, onako kako se Mihaelu sviđalo i kako još uvek voli. I nastavljamo sa svojim životima. Mihael nas je uvek štitio, a sada mi štitimo Mihaela", izjavila je Korinna u filmu.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

Spekuliše se da je porodica na dosadašnje Šumaherovo lečenje potrošila više od 40.000.000 dolara samo do 2020. godine. Bili su primorani da prodaju kako vredne stvari kultnog vozača Formule 1, kao i porodično imanje od 6 miliona dolara i druge dragocenosti.

Zanimljivo je i da je jedan od retkih kojima je odobrena poseta Šumaheru bio bivši predsednik FIA-e Jean Todt, koji je 2021. godine otkrio da dva puta mesečno posećuje Šumahera.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

"Srećan sam što navijači, ne samo u Nemačkoj, toliko misle na njega. Ljudi toliko pitaju o Mihaelu i svi bi trebali znati da je on u najboljim rukama, okružen ljudima koji ga vole", izjavio je Todt za nemački Bild.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs