Neverovatno

ZAŠTO SUPRUGA MIHAELA ŠUMAHERA 9 GODINA KRIJE ISTINU O NJEGOVOM STANJU: Iako se rasplakala, niko joj ne veruje ni reč

Supruga Mihaela Šumahera konačno u javnosti progovorila o zdravlju svog supruga.

Vip priča
09:54h Autor:
ZAŠTO SUPRUGA MIHAELA ŠUMAHERA 9 GODINA KRIJE ISTINU O NJEGOVOM STANJU: Iako se rasplakala, niko joj ne veruje ni reč
Korina Šumaher, Foto: Profimedia

Otkako je pre devet godina višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher doživeo povredu glave, o njegovom zdravstvenom stanju se samo nagađa.

Nekadašnji agent i prijatelj slavnog vozača Formule 1, Vili Veber nedavno je izneo šokantne tvrdnje da porodica nemačkog asa sve vreme obmanjuje javnost i da bi supruga konačno morala da kaže istinu.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

I baš u jeku optužbi Korina Šumaher pojavila se u Kelnu kako bi u ime muža primila specijalnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za humanitarni rad. Ceremoniji je prisustvovala i njihova ćerka Đina.

Mihael i Korina Šumaher
foto: Profimedia

Mihaelova i Korinina ljubavna priča počela je 1991. godine, pre nego što je postao svetski prvak u vožnji bolida.

Mihael i Korina Šumaher
foto: Profimedia

Privatni život čuvali su daleko od medija, a kako se ona čvrsto drži zaveta ćutanja, za sve ovo vreme dala je tek nekoliko kratkih izjava. Još ređe se pojavljivala u javnosti. Ovo je bila retka prilika da je vidimo.

O tome kako zapravo izgleda njihova situacija sada ne zna se mnogo osim što se zna da Majkl može da sedi i komunicira očima.

Bivši šef Ferarija Žan Tod prošle godine je za nju imao samo reči hvale.

„Proveo sam dosta vremena s Korinom od njegove povrede 29. decembra 2013. godine. Ona je sjajna žena i vodi računa o celoj porodici. Nije očekivala da će ovako biti, sve se dogodilo tako brzo i jednostavno nije imala izbora. Ali ide joj, verujem joj i ona veruje meni. Zahvaljujući doktorima i kooperaciji s Korinom, koja je želela da on preživi – preživeo je, ali s velikim posledicama. A sada se bore s tim posledicama. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno poboljšati”, rekao je Tod.

U jednom intervjuu, Žan je istakao kako provodi dosta vremena sa Majklom. Ako je Korina tamo, njih dvoje večeraju zajedno, a ako nije, njih dvojica sede sami. Da li ga Majkl prepoznaje, Tod nikad nije dao jasniji odgovor od osmeha i odmahivanja rukom.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs