ŠOKANTNO PRIZNANJE

BILA SAM DEVICA KADA ME SILOVAO, ONDA SAM SE UDALA ZA NJEGA: Nakon mesec dana prodavao me starijim muškarcima za siću

Slavna glumica otvorenoo je pričala o mračnim tajnama koje su pratile njen život

Vip priča
09:31h Autor:
BILA SAM DEVICA KADA ME SILOVAO, ONDA SAM SE UDALA ZA NJEGA: Nakon mesec dana prodavao me starijim muškarcima za siću
Foto: Profimedia

Britanska glumica Džoan Kolins, rešila je da otvori svoju dušu i podeli najmračnije tajne svoje prošlosti. U dokumentarnom filmu "Ovo je Džoan Kolins", glumica je otkrila ono što bi malo ko smeo.

Glumica je svoju karijeru počela sa 17 godina, odmah po napuštanju Kraljevske akademije dramskih umetnosti. Dobijala je mnogobrojne ponude za filmske uloge, dok je njen otac bio protiovnik njenog posla.

Njen otac radio je u pozorištu, znao je sve o mračnoj strani ovog posla, te nije želeo da njegova ćerka bude deo te priče.

Preko jednog angažmana, na snimanju je upoznala svog prvog supruga Maksvela Rida. Sa njim je preživela pravi pakao.

Džoan Kolins
foto: Profimedia

"Dao mi je rum i kolu, dao mi je knjigu, koja je bila puna najeksplecitnijih slika, koje sam ikada videla. Sledeće čega se sećam, bila sam na sofi u njegovoj dnevnoj sobi i on me je silovao, ali ja nisam bila svesna toga jer me je drogirao- bila sam devica"- ispričala je glumica.

Ispričala je i da se za njega udala samo zbog stida i sramote koje je tad osećala.

"Da nisam bila toliko naivna po pitanju seksa, ne bih to nikada učinila. Medeni mesec je bio fijasko. Trudili smo se da delujemo kao normalan i srećan par, a ja sam se osećala jadno", objasnila je ona.

Njenim mukama nije bilo kraja. Dok su bili u braku , suprug ju je pokušao prodati starijim muškarcima, za 10 hiljada funti. Nakon 4 godine braka odlučila je da stavi tačku na taj odnos, dok joj je on tražio 950 funti mesečno, jer je on bio taj koji ju je probio i proslavio. Džoan Kolins je istakla da ju je taj brak koštao oko 2 miliona funti.

Džoan Kolins i Maksvil Rid
foto: Profimedia/editorial images

Nakon neslavnog braka i razvoda, rešila je da se posveti sebi. Potpuno se okrenula čarima Holivudskog života, dok joj je društvo pravila čuvena glumica Merilin Monro. Kao iskusna u ovom poslu, Merilin joj je ukazivala na određene tipove koji bi mogli biti opasni.

Vec 1963. godine, po drugi put je stala pred oltar. Njeno srce osvojio je pevač, povremeno i glumac, Entoni Njuli, skoro jednako poznat po hitovima i aferama. Iako su dobili dvoje dece, Taru i Aleksandera, bila je javna tajna da pevač nasrće na sve što nosi suknju.

Treći put se udala za Rona Kasa 1972. S njim je dobila kćerku Kejti. Idila je trajala dok Kejti nije doživela saobraćajnu nezgodu u kojoj joj je oštećen mozak.

Džoan Kolins
foto: Profimedia

- Kejtina nesreća je najgori događaj u mom životu. Bez dileme. Bilo je i drugih teških trenutaka, ali nijedan se ne može meriti s tom nesrećom. - Zaključila je glumica.

Pošto ih je iracionalnim ponašanjem doveo na korak od bankrota, Džoan se razvela od Kasa 1983. Ubrzo zatim je na jednoj zabavi upoznala 14 godina mlađeg švedskog pevača i plejboja Petera Holma.

Lišena novčanih briga jer je zbog uspeha “Dinastije” vodila aristokratski način života, dopustila je da bude osvojena. Holmovi planovi bili su delimično drugačiji. Čim je zadobio glumičino poverenje, otpustio je sve njene savetnike, pravnike i agenta, u potpunosti preuzimajući brigu o njenoj karijeri. Venčali su se 1985. uprkos naporima pojedinih Džoaninih prijatelja da joj otvore oči i ukažu na činjenicu da je švedskog plavušana privukao, pre svega, njen novac.

Džoan Kolins
foto: Profimedia

- Bila sam zaljubljena i glupa, nisam ih slušala. Problem je bio u tome što sam bila previše tvrdoglava da priznam da sam pogrešila - ispričala je diva.

Posle Holmovih ispada i javnih kritika na račun njenog izgleda i godina, razveli su se 1987. Za otpremninu je tražio da mu plaća 35 hiljada funti mesečno i kuće u Los Anđelesu i na jugu Francuske.

I kad su svi pomislili da se umorila od bacanja bidermajera, Džoan Kolins se 2000. udala za 32 godine mlađeg filmskog producenta Persija Gibsona.

- Napokon sam našla srodnu dušu - rekla je glumica, potvrđujući da su brojevi važni samo u matematici.

Džoan Kolins imala je dosta brakova iza sebe, a važila je za jednu od najpoželjnijih u to vreme.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs