ispovest glumice

"SILOVANA SAM 3 PUTA, A JEDNOM SAM I ZATRUDNELA! SREĆA PA SAM MOGLA DA ABORTIRAM": Slavna glumica šokirala priznanjem

Smatra da je jedino tako mogla sve da prevaziđe.

Vip priča
Autor:
"SILOVANA SAM 3 PUTA, A JEDNOM SAM I ZATRUDNELA! SREĆA PA SAM MOGLA DA ABORTIRAM": Slavna glumica šokirala priznanjem
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Ešli Džad (54), čiji se pogled teško zaboravlja, posle prizanja da je bila silovana i to, čak, tri puta, otkrila je još jednu šokantnu činjenicu iz svog života. Naime, nedavno se sastala sa jednim od silovatelja i popričala sa njim.

"Preživela sam seksualno zlostavljanje, silovanje i incest. Blagoslovlena sam jer su mi 2006. osoba koje su proživele isto pomogle u oporavk. Leto 1984. je bilo bolno. Jedna me odrasla osoba dva puta silovala, dok me druga odrasla osoba neprestano zlostavljala, a jedan je muškarac pritom sve posmatrao (sada znam da je to bilo zato, jer mu je bio potreban svedok, neko ko će potkopati moju izjavu u slučaju da odlučim sve da prijavim) - napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama.

Potom je Ešli napadnuta i silovana 1999. godine i od tog momenta nije imala mira. Glumica je 2019. otkrila da je tada ostala u drugom stanju, kada se odlučila i na prekid trudnoće, zato se zalaže sada za parvo na abortus.

Ešli Džad
foto: Profimedia

- Svi znaju da sam preživela trostruko silovanje. I jednom od ta tri puta došlo je do začeća, a veoma sam zahvalna što sam mogla da pristupim bezbednom i legalnom aborutusu, jer je taj silovatelj iz Kentakija, baš kao i ja, a po zakonima u toj državi on bi imao pravo očinstva - objasnila je.

Glumica je zapravo bila žrtva silovanja i incesta, a odrastanje joj je obeležilo zlostavljanje majke koja je imala mentalne probleme. Navodi da je nekoliko godina pokušavala da dođe do čoveka koji je uradio taj gnusan čin. I uspela je u tome.

Ešli Džad
foto: Profimedia

- Da skratim priču, završili smo u ljuljaškama pored potoka. Ja sam rekla: Veoma sam zainteresovana da čujem priču koju ste nosili svih ovih godina. I vodili smo razgovor o restorativnoj pravdi. Želela sam da podelim tu priču, jer postoji mnogo načina za izlečenje od tuge, a važno je da podsetim slušaoce da mi od njega ništa nije trebalo. Bilo je to samo zadovoljstvo videti da je izrazio duboko kajanje i da se popravio, jer je izlečenje od tuge unutrašnji posao - rekla je glumica u podkastu "Healing".

Posebno je istakla da je nakon preživljenih trauma bila izgubila poverenje u muškarce.

- Čovek gubi sigurnost. Izgubila sam osećaj poverenja - rekla je Ešli.

Zaključila je da joj je susret sa silovateljem pomogao da prebrodi prođe kroz užasne posledice zločin.

- To je jer sam imala priliku da prođem kroz svoju traumu da se izborim sa svojom tugom, da prođem kroz isceljenje, da imam sve ove promene u sopstvenoj svesti i da se povežem u ovim ženskim koalicinim prostorima sa drugim preživelim ženama - zaključila je Ešli, koja je 2017. optužila i osuđenog Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje.

Iako joj se svi dive kako se izdigla iz tada veoma teške životne situacije, sa druge strane, mnogi je kritiku zbog izgleda, jer smatraju da je preterala sa esteskim korekcijama i botoksom.

Pogledajte u galeriji kako je Ešli menjala svoj izgled kroz godine:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs