prijanka čopra

NAJLEPŠA ŽENA SVETA UHVAĆENA BEZ ŠMINKE: Da li je moguće da ovako izgleda uživo?

Indijska glumica i bivša Mis sveta Prijanka Čopra nedavno je proslavila 40.rođendan, a sada su je paparaci uhvatili na ulici u opuštenom izdanju.

Celebrities
Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA UHVAĆENA BEZ ŠMINKE: Da li je moguće da ovako izgleda uživo?
Kako Prijanka Čopra izgleda bez šminka?, Foto: Profimedia

Proslavljena indijska glumica Prijanka Čopra (40) uslikana je nedavno na ulicama Beverli Hilsa dok se vraćala sa jednog poslovnog sastanka, a za tu priliku iznenadila je javnost opuštenim, ležernim izdanjem u kakvom retko kada imamo prilike da je vidimo.

Ona se pojavila u farmerkama ravnog kroja, prugastoj košulji, belim patikama, dok na licu nije imala ni gram šminke, dok je frizura bila pomalo neuredna vezana u punđu.

Možda Prijanka u ovom izdanju ne podseća na ženu koja je 2000. ponela titulu Mis sveta i proglašena najlepšom ženom sveta, ne možemo osporiti da izgleda negovano i mladoliko, te je jasno zašto se uz malu pomoć šminkera pretvara u lepoticu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako je istakla naučila je da voli sebe u potpunosti, iako već dve decenije važi za jednu od najlepših žena na planeti.

"Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote - svi smo. Dok sam odrastala verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem "upeglana". Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom", rekla je glumica.

Čopra se svojevremeno u podkastu "VS Voices" prisetila i "mračne faze" svog života nakon što je u 30-im dobila par kilograma, a nakon toga i oštre kritike.

"Jela sam svoje emocije. Moje telo je počelo da se menja, ušla sam u 30-e. Prošla sam kroz veliku borbu jer sam na Internetu dobijala uvrede kao što su: "Izgledaš drugačije", "Stariš" i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi. Očigledno, odrasla sam u industriji u kojoj sam imala toliko sužen pogled o tome kakav je moj oblik tela, kakva je moja figura ili moje mere. U vreme mojih 20-ih mislila sam da je to normalno", objasnila je ova 40-godišnjakinja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs