Bolna ispovest

BILA JE U KANDŽAMA DROGE, A ON JU JE TERAO NA TROJKE SA DRUGIM ŽENAMA: Glumica otkrila sve o užasima koje je doživela

U ranoj mladosti Mena Suvari preživela je seksualno zlostavljanje što je zauvek obeležilo njen život

Vip priča
16:19h Autor:
BILA JE U KANDŽAMA DROGE, A ON JU JE TERAO NA TROJKE SA DRUGIM ŽENAMA: Glumica otkrila sve o užasima koje je doživela
Foto: Profimedia

Glumica Mena Suvari nedavno je otvorila dušu o zlostavljanju koje je doživela u mladosti, otkrila je i da je bila žrtva manipulacije bivšeg dečka, kao i da je bila u kandžama droge.

Glumica je za "Gardijan" otkrila da je imala samo 17 godina kada ju je tadašnji dečko seksualno zlostavljao. Ona je navela da ju je terao da ima trojke sa drugim ženama.

Naime, dečko je od nje tražio da nađe devojke sa kojima će imati trojke, uključujući i njene koleginice sa snimanja. Glumica je otkrila i da je došlo do neprijatnih seksualnih odnosa sa ženama, koje je godinama kasnije srela. „Želim da znaš da nikada nisam želela da radim bilo šta od toga"., rekla je glumica ženi koju je tada srela.

Mina Suvari
foto: Profimedia

Žena je bila šokirana i iznenađena onim što joj je glumica rekla, te joj je odgovorila "Oh, rekao mi je da želiš to da uradiš".

„Bilo je važno za mene da shvatim istinu, da sam bila žrtva manipulacije i da to tada nisam znala. Okolnosti su bile takve i bile su jače od mene", objasnila je Mena Suvari, te dodala da je bila primorana da koristi razne seksualne igračke, koje su joj nanele telesne povrede.

„Nisam bila voljena. Bila sam samo telo, koje ostvaruje njegove želje", rekla je ona.

Mina Suvari
foto: Profimedia

Ona je istakla da zbog svega što joj se desilo nije mogla da upozna svoju seksualnost.

Glumica je ranije priznala i da je imala problema sa drogom, a otkrila je i da ju je silovao drug starijeg brata.

"Kad su se moji rastali, mnogo sam izlazila. S vremenom sve više i više. Išli smo na rejvove i tamo bih radila svakakve stvari. A od droge nema šta nisam probala", rekla je glumica za "Pipl".

Mina Suvari
foto: Profimedia

"Posao me je izvukao iz pakla. Što sam više radila, manje sam imala vremena za druge stvari, pa sam tako jednu zavisnost faktički zamenila drugom, samo zdravom", dodala je ona.

Uz pomoć posla i prijatelja uspela je da prevaziđe teške trenutke koje je imala, te se uspešno izborila sa zavisnošću od droge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs