LJUBAV JAČA OD SVEGA

NAJBOLJEM DRUGU OTEO DEVOJKU,NI JEZIVA TRAGEDIJA NIJE USPELA DA IH RAZDVOJI:Ovako je Mihael Šumahar zavoleo Korinu! FOTO

8 godina se bori za život, a ona se ne odvaja od njega

Ljubav
18:01h Autor:
NAJBOLJEM DRUGU OTEO DEVOJKU,NI JEZIVA TRAGEDIJA NIJE USPELA DA IH RAZDVOJI:Ovako je Mihael Šumahar zavoleo Korinu! FOTO
Foto: Profimedia

Sedmerostruki prvak u Formuli 1, Mihael Šumaher, danas slavi 53. rođendan. Od nesreće na skijanju u francuskim Alpama gde je teško povređen prošlo je devet godina, a Mihael od tada nije viđen u javnosti.

U komi je proveo šest meseci, a nakon izlaska iz bolnice leči se kod kuće. Brigu o njegovom zdravlju preuzeo je tim doktora, a njegova supruga Korina Šumaher (52) prisiljena je ponovno daa prodaje imovinu kako bi mogla da plati lečenje koje je Mihaelu potrebno da ostane živ. Ranije prodala vilu u Švajcarskoj, kao i luksuzni Mercedes.

Prošle godine objavljen je i dokumentarac u kojem je porodica govorila o Mihaelovoj blistavoj karijeri, ali se nisu previše dotakli njegovog zdravstvenog stanja.

"Živimo zajedno u našem domu, redovno dobija terapije, činimo sve da Mihael bude bolje i da oseti da je porodica uz njega. Nedostaje mi onaj Mihael svaki dan i ne samo meni, nedostaje deci, porodici, svome ocu, svima koji ga okružuju. Ali Mihael je danas drugačiji, ali je tu i to nam svima daje snagu, rekla je tada Korina.

Mihael i Korina Šumaher
foto: Profimedia

Jedina informacija o njegovom zdravstvenom stanju poznata javnosti je da Mihael može da sedi i komunicira očima. Njegov bivši menadžer Vili Veber ranije je optužio Korinu da Mihaela skriva od sveta i ne daje nikakve informacije o njegovom zdravlju. Insinuirao je da namerno nešto skriva i ne želi da iko sazna pravu istinu.

Međutim, bivši šef Ferarija Todt prošle imao je za nju imao samo reči hvale.

"Proveo sam mnogo vremena sa Korinom od njegove povrede 29. decembra 2013. godine. Ona je sjajna žena i vodi celu porodicu. Nije očekivala da će ovako biti, sve se dogodilo tako brzo i jednostavno nije imala izbora."

"Ali ide joj, verujem joj i ona veruje meni. Zahvaljujući doktorima i kooperaciji sa Korinom, koja je želela da on preživi – preživeo je, ali s posledicama. A sada se bore sa tim posledicama. Nadamo se da će se stvari polako, ali sigurno poboljšati", rekao je Todt.

Mihael i Korina Šumaher
foto: Profimedia

Ovako je sve počelo...

Ljubavna priča Mihaela i Korine počela je 1991. godine kada je on bio na početku svoje karijere u Formuli 1. Upoznali su se na jednoj zabavi na koju je Korinu doveo tadašnji dečko, a Mihaelov dobar peijatelj, nemački as Heinz-Harald Frentzen.

Korina je ubrzo raskinula vezu i počela da se viđa sa Mic+haelom. U prvi mah se šuškalo da je njihova veza samo marketinški trik, ali je ubrzo postalo jasno kako to nije slučaj. Mihael je svetski prvak po prvi put postao 1994. godine.

Isti uspeh ponovio je i 1995. godine i nakon toga se venčao sa Korinom. Par je dobio dvoje dece, ćerku Ginu-Mariju 1997. godine, i sina Mika 1999. godine.

Mihael je uvek svoj privatni život držao dalje od svetla reflektora, a Korina takođe nikada nije volela da se ističe javno, pa je tako za sve ove godine od kako se dogodila nesreća dala samo nekoliko intervjua. U potpunosti se posvetila slavnom suprugu i njegovim potrebama.

Bračni par je novac ulagao u nekretnine. U Teksasu i Švajcarskoj izgradili su specijalizovani ranč za obuku konja. Sve se činilo idiličnim do te kobne nesreće krajem decembra 2013. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs