SAZNAJTE VIŠE

GVINET JOŠ JEDNOM POKAZALA DA JE SVOJA: Svog Oskara koristi u svojoj kući na NEVEROVATAN način

Jedna od najkontraverznijih ličnosti sa modne i filmske scene je definitivno ona, a sada je šokirala svoje obožavatelje u kratkom videu koji je snimila za magazin Vog.

Vip priča
Autor:
GVINET JOŠ JEDNOM POKAZALA DA JE SVOJA: Svog Oskara koristi u svojoj kući na NEVEROVATAN način
Gvinet Paltrou, Foto: Printscreen Youtube / Vogue

Američka glumica Gvinet Paltrou je u intervjuu za magazin Vog otkrila gde je u svojoj vili odložila zlatnu statuu, nagradu Oskar koji je osvojila 1998. za ulogu u filmu „Zaljubljeni Šekspir“.

Glumica je pustila novinara i gledaoce kroz svoju prelepu baštu koja se nalazi u državi Njujork, na južnoj obali Long Ajlenda u kojoj živi sa svojim novim suprrugom - Bredom Falčukom, producentom.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Snimatelj se u jednom trenutku zaustavio i snimio zlatnu statuu - Oskar. Čuje se kako govori: „Kakva lepa nagrada Akademije.“

Na to mu Gvinet uz smeh odgovara: „Stoper za moja vrata, savršeno funkcioniše.“

Kada su seli u prelepu baštu glumica je priznala da od svoje 19-godišnje ćerke Epl Martin pozajmljuje kratke pantalone, dodaviši i da Epl može da uzme šta hoće iz njenog ormara.

Otkrila je i da joj je najdraža pesma grupe Koldplej „Live Is For Living“, a potom otpevala deo pesme. To definitivno dokazuje da je Gvinet jedna od retkih poznatih dama koja je uspela da nastavi sa svojim životom, a da pri tom ostane u sjajnim odnosima sa ocem svoje dece - rokerom Krisom Martinom.

1 / 12 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica iz braka s frontmenom Koldpleja Krisom Martinom pored ćerke Epl ima i 17-godišnjeg sina Mozesa.

Otkrila je i da je i pored neverovatnih filmskih hitova poput "Velika očekivanja", "Savršeno ubistvo", "Dokaz" ali i "Zaljubljeni Šekspir" za koji je dobila Oskara, njen jedini film koji bi danas pogledala od početka do kraja film - „Ema“ iz 1996. godine.

Pogledajte ceo intervju u nastavku:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs