PRINCEZA SE POJAVILA BEZ BURME, SVI PRIČAJU O RAZVODU: Da li je uspela da "pobegne" od princa koji ju je proglasio LUDOM

Princeza Šarlin do Monaka pojavila se prvi put bez burme u javnosti, što je učinilo da priča o razvodu eskalira

Celebrities
15:36h Autor:
PRINCEZA SE POJAVILA BEZ BURME, SVI PRIČAJU O RAZVODU: Da li je uspela da "pobegne" od princa koji ju je proglasio LUDOM
Da li se razvode Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka?, Foto: IPA/Mimmo Carriero / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Albert od Monaka i princeza Šarlin su formalno negirali glasine da se razvode nakon 12 godina braka. Međutim, 45-godišnja princeza pojavila se sada bez burme u javnosti, što je učinilo priču o razvodu još realnijom.

Šuškanja i nagađanja počela su još od venčanja kada je Šarlin plakala kao kiša na ceremoniji pa su je svi posle prozvali "najtužnijom princezom" svih vremena. Njena tuga potekla je od toga što je par dana pre venčanja saznala da njen budući muž "seje" decu s kim stigne.

Princeza Šarlin
foto: IPA/Mimmo Carriero / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Spekulisalo se da joj je oduzet pasoš, te da je primorana na venčanje. Njeno tužno lice mesecima i godinama nakon venčanja, samo su podgrejali sumnje da u braku princa Alberta od Monaka ne cvetaju ruže.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Sve je kulminiralo 2021. godine kada je Šarlin otišla u Južnu Afriku i nije se vratila. Princ je govorio kako je imala komplikovanu operaciju sinusa, te da zbog toga ne sme da leti, a onda kada je napokon došla u Monako, princeza je izgeldala kao senka.

Izmorena, mršava i vidno bolesna, ubrzo je završila u sanatorijumu.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Razlog zašto je princeza tako umorna i nezadovoljna su mnoga bračna neverstva princa Alberta koji je jedini sin Grejs Keli. On nije čak ni prekinuo veze sa bivšim ljubavnicama, a sa jednom se pojavio i prošle godine na dobrotvornom balu.

Ne čudi velika želja princeze od Monaka a se reši sebičnog muža i život nastavi u miru.

1 / 8 Foto: IPA/Mimmo Carriero / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs