NAJTUŽNIJA PRINCEZA SMEJE SE SAMO KADA JE BEZ SUPRUGA: Šarlin sama uživa u Parizu, pa se javno zahvalila NJEMU

Princeza Šarlin ovih dana uživa sama na Nedelji mode u Parizu, a osmeh nije skidala sa lica

Celebrities
14:14h Autor:
NAJTUŽNIJA PRINCEZA SMEJE SE SAMO KADA JE BEZ SUPRUGA: Šarlin sama uživa u Parizu, pa se javno zahvalila NJEMU
Princeza Šarlin na Nedelji mode u Paritu, Foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka (44) oduševila je javnost svojim dolaskom na Nedelju mode u Parizu, ali s njom nije bio njen suprug, princ Albert II. (64). Mnogi su primetili kako je princeza puno opuštenija i da je nasmejana kada u blizini nema njenog supruga.

"Dobro je vratiti se u Pariz!", napisala je princeza uz fotografiju iz auta koju je objavila na Instagramu. Šarlin je zablistala u kariranom Louis Vuiton blejzeru, beloj košulji i crnim pantalonama uz koje je uskladila srebrne minđuše i ogrlicu.

"Elegantna", "Lepa princeza Šarlin", "Izgledaš odlično", "Ti si oličenje elegancije i dobrog ukusa. Tako lepa i graciozna", "Predivna fotografija", samo su neki od komentara na njenu objavu.

Princeza je na reviji sedela s Dženifer Koneli, Dženet Džekson i Bernardom Arnoom.

Princeza Šarlin pojavila se na nedelji mode u Parizu
Princeza Šarlin pojavila se na nedelji mode u Parizufoto: Profimedia

Pre nekoliko dana se pojavila na reviji brenda Akris Womenswear i nosila je njihovu kreaciju, plavo odelo.

"Hvala ti, Alberte na predivnoj večeri i čestitam ti na 100 godina savršenstva", napisala je Šarlin nakon revije i zahvalila se švajcarksom kreativnom direktoru modne kuće "Akris Womenswear", Albertu Krajmleru s kojim je objavila fotografiju na Instagramu.

Inače, Šarlin se sa suprugom Albertom pojavila na sahrani kraljice Elizabete II. 19. septembra, a čini se kako je odnos para bolji zadnjih nekoliko nedelja. Princeza izgleda malo srećnije nego prošlih meseci i ispunjava kraljevske obaveze s princem s kojim je dobila blizance, ćerku Gabrijelu i sina Žaka (7).

Princeza Šarlin pojavila se sa princom Albertom na sahrani kraljice Elizabete
Princeza Šarlin pojavila se sa princom Albertom na sahrani kraljice Elizabetefoto: Profimedia

Podsetimo, princeza je nedavno preležala koronavirus zbog kojeg je bila u izolaciji, a krajem maja prvi put progovorila javno o svom zdravstvenom stanju, a lokalnim medijima je rekla da se i dalje oseća krhko od povratka u Monako nakon višemesečnog boravka u švajcarkoj klinici, gde se lečila od, kako je rekla, "duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti".

Princeza Šalin javno je progovorila o svom braku
Princeza Šalin javno je progovorila o svom brakufoto: Profimedia

Tada je komentarisala i glasine o razvodu.

"Želite da razgovarate o glasinama o razvodu ili o mom novom domu u Švajcarskoj? Još uvek mi je žao što neki mediji plasiraju takve glasine o mom životu, mom braku. Kao i svi drugi, mi smo ljudi, i kao i svi ljudi imamo emocije, slabosti, samo je naša porodica izložena medijima i prenosi se i najmanja slabost", rekla je princeza koja se tokom braka suočavala s neverama supruga koji ima dve vanbračne ćerke i sina. Još fotografija princeze Šarlin sa revije pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs