častila ga stihovima

VARAO JE NA SVAKOM KORAKU, A ONA MU UMESTO OSVETE POKLONILA PESMU: "Da, stihovi su posvećeni njemu"

Kolumbijska pevačica Šakira priznala je da je stihove svoje popularne pesme posvetila njenoj bivšoj ljubavi Žeraru Pikeu.

Vip priča
Autor:
VARAO JE NA SVAKOM KORAKU, A ONA MU UMESTO OSVETE POKLONILA PESMU: "Da, stihovi su posvećeni njemu"
Šakira posvetila pesmu pesmu Žeraru Pikeu, Foto: Profimedia

Nakon 12 godina ljubavi, Šakira i Pike rešili su da stave tačku na svoj odnos. Cela priča praćena je brojnim skandalima, a navodno, razlog njihovog razlaza jeste prevara.

Ubrzo je objavljena vest da fudbaler uživa sa novom devojkom, studentkinjom Klarom Čijom Marti koja ima 23 godine. Duže vreme se spekulisalo da su njih dvoje u vezi, dok su nedavno isplivale fotografije na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti.

Šakira i Žerar Pike
Šakira i Žerar Pikefoto: Reuters

Fudbaler je navodno Šakiru prevario upravo sa njom, a pored nje imao je aferu i sa izraelskom manekenokom Bar Rafaeli.

Međutim, pevačica je nedavno otvorila dušu, te u jednom intervjuu dala bolno priznanje o celoj situaciji.

Šakira
Šakirafoto: Profimedia

"Bila sam tiha, jer sam sve pokušavala procesuirati u svojoj glavi. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek prolazim kroz to i zato što sam javna osoba, te naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni, nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da zaštitim decu od svega", rekla je ona.

"Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je.", zaključila je pevačica.

Nagađalo se da je Šakira stihove pesme "Te felicito" posvetila Pikeu, dok je ona u nedavnom intervjuu to i potvrdila.

Šakira
Šakirafoto: Profimedia

"Da te učinim celim, razbila sam se na komade, bila sam upozorena, ali nisam obraćala pažnju, nemoj mi reći da ti je žao, znam da dobro i lažeš...", stihovi su njene pesme.

"Sve što mogu reći jeste da, bez obzira jesam li toga svesna ili ne, ono što osećam ili šta god prolazim odražava se u mojim tekstovima i videima koje radim. Kao što sam već rekla, muzika je moj put", rekla je Šakira.

Spot za pomenutu pesmu takođe nosi veliku simboliku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs