nova ljubav

PIKE UHVAĆEN KAKO SE JAVNO LJUBI SA STUDENTKINJOM: Šakiru je javno obrukao, a sad bez blama razmenjuje nežnosti S NJOM

Uhvaćeni na delu, ljubav nisu skrivali. Đerar Pike sa novom devojkom razmenjivao nežnosti, samo posle par meseci od rastanka sa Šakirom.

Vip priča
10:52h Autor:
PIKE UHVAĆEN KAKO SE JAVNO LJUBI SA STUDENTKINJOM: Šakiru je javno obrukao, a sad bez blama razmenjuje nežnosti S NJOM
Pike uhvaćen kako se ljubi sa studentkinjom sa kojom je varao Šakiru, Foto: Reuters

Ceo svet ostao je u šoku nakoš što je odjeknula vest o rastanku svetski poznate pevačice Šakire i fudbalera Žerar Pikea.

Niko nije mogao da veruje da se to dogodilo nakon dugogodišnje veze i dva sina, Saše i Milana koje je par dobio tokom veze.

Šakira
foto: Profimedia

Ipak, ubrzo je par potvrdio vesti o rastanku, a pevačica je nastavila sa svojim životom, kao i njen bivši partner o kojem sada ne prestaje da piše svet.

Iako se već duže vreme zna da je u vezi sa studentkinjom, sve do sada nisu viđeni zajedno. Par je po prvi put zajedno snimljen na koncertu, a usledio i njihov prvi javni poljubac.

Studentkinja Klara Čija Marti (23) pojavljuje se svuda sa svojim novim dečkom, a malo je reći da su uvek u centru pažnje.

Fudbaler Žerar Pike i Klara Marti razmenjivali su nežnosti ispred svih na koncertu Danija Martina, bez imalo blama, a njihove slike su obišle svet.

Tako su svi imali priliku da vide kako se strastveno ljube na tribinama koncerta, a ubrzo se video snimak njihovog poljupca pojavio i na društvenim mrežama. Šakirini fanovi nisu bili baš oduševljeni činjenicom da Pike tako otvoreno pokazuje ljubav prema novoj devojci svega nekoliko meseci nakon raskida.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs