ISPOVEST TELOHRANITELJA

"ZBOG NJIH NISAM IMAO PRIVATNI ŽIVOT" Bivši telohranitelj Anđeline i Breda u ispovesti otkriva istinu njihovom odnosu

Ispovest bivšeg telohranitelja Bred Pita i Anđeline Džoli otkriva nove detalje o životu slavnog para.

Vip priča
Autor:
"ZBOG NJIH NISAM IMAO PRIVATNI ŽIVOT" Bivši telohranitelj Anđeline i Breda u ispovesti otkriva istinu njihovom odnosu
Ispovest telohranitelja Anđeline Džoli i Bred Pita, Foto: Profimedia/editorial images

Bred Pit i Anđelina Džoli za one koji nisu znali, bivši šef obezbeđenja Mark Bili Bilingem, radio je za ovaj par manje od 18 meseci, i smatra da je to jedan od "najtežih poslova" koji je ikada radio.

Bilingem je služio u Britanskoj specijalnoj vazdušnoj službi (SAS) 27 godina, što je bila savršena obuka za zaštitu Pita, Džoli i njihovu decu: Medoksa, Paksa, Zahare, Šajloa, Noksa i Vivijen.

"Bio sam šef obezbeđenja Breda i Anđeline. Vojska me je preporučila, a Endži i Bred su veoma zabrinuti oko toga ko se približava njihovoj deci. Bilo je jasno od početka da imamo veliku povezanost i verovali su mi sa decom", priseća se Bilingem.

Bred Pit i Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Određeni ljudi su mogli da gledaju decu samo iz daljine, ali nisu smeli da ih fizički dodirnu. Bilingem bi ih vodio na plivanje i postao im je drugi otac, a u tom periodu Anđelina Džoli i Bred Pit su imali zastrašujuću situaciju sa uhodom dok je on radio za njih.

"Endži je snimala u gomili i svi su imali osmehe na licima osim jednog momka. Izgledao je ljutito. Nekoliko dana kasnije smo krenuli sa snimanja i ovaj tip je trčao niz puteve sa fotografijama koje je trebalo potpisati", priseća se Mark

"Otišao sam po fotografije i odneo joj ih. Ona je rekla: Vau, ovo su lične fotografije. Pratio je Endži širom Sjedinjenih Država. Za mene je to bio klasik Džona Lenona. Kad god je bila sama na slikama, on se smejao, onda kad god je bila sa Bredom, imao je ovaj ljutiti izraz na licu ."

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Obezbeđenje je takođe imalo zadatak da sačuva imidž dece Džoli-Pit.

"Ne radi se toliko o fizičkoj strani, već više o socijalnoj strani. Morao sam da se uverim da je njihov imidž zaštićen, da su pravilno obučeni i da ne rade gluposti koje bi mogla da snimi kamera", objasnio je on.

Takođe je bio iznenađen što glumcima izgleda nedostaju vrlo osnovne društvene veštine, a on kaže da ga je najviše iznenadio njihov nizak nivo zdravog razuma.

"Bilo je trenutaka kada su mi postavljali pitanja poput: Kako da odem do tog bara? Šta treba da uradim da bih stigao tamo? Nisu glupi ali zbog sveta u kom žive, jednostavno nisu radili tako nešto jako dugo", priča telohranitelj

Sve ovo je dovelo Bila do tačke pucanja: "Nikada nisam imao privatan život. Bio sam dosta iscrpljen. Izgubio sam pravac u sopstvenom porodičnom životu", požalio se Mark

Bred Pit i Anđelina Džoli
foto: Profimedia/editorial images

Anđelina i Bred su od 2016. godine razdvojeni, nakon što su se pojavile informacije kako je Pit navodno verbalno i fizički zlostavljao Džoli i najmanje jedno od njihovo šestoro dece tokom incidenta te iste godine u privatnom avionu.

Anđelina Džoli trenutno vodi tužbu protiv FBI, zahtevajući da zna detalje njihove završene istrage protiv Pita, a izveštaj bivšeg obezbeđenja para o radu sa njima daje dalji uvid u njihove živote iza zatvorenih vrata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs