ČESTITIAMO!

ŽENA ALEKSE BALAŠEVIĆA SE PORODILA PRE VREMENA, A PONOSNI TATA JE IMAO PORUKU ZA SVE: O lepoj Nikolini ovo niste znali

Đoletov naslednik i njegova supruga Nikolnina danas su postali roditelji! Ali, o ženi koja je Aleksi Balaševiću rodila dete se vrlo malo zna.

Vip roditelji
17:25h Autor:
ŽENA ALEKSE BALAŠEVIĆA SE PORODILA PRE VREMENA, A PONOSNI TATA JE IMAO PORUKU ZA SVE: O lepoj Nikolini ovo niste znali
Foto: Printscreen Instagram / Aleksa Balašević

Ponosni tata Aleksa Balašević obavestio je sve da se njegova izabranica Nikolina porodila i da je na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Vera, po važnoj hrišćanskoj osobini. Takođe, istakao je da se beba i majka osećaju dobro, kao i da ih je ćerka iznenadila, pošto je stigla nekoliko dana pre termina.

U porodici Balašević baka čuvenog muzičara je bila Veronika, što im je bila inspiracija kada su odlučivali o imenu naslednice.

Balaševićev sin Nikolinu je zaprosio u Izraelu, za šta je više od 6 meseci čekao dozvolu. Na večnu ljubav ovaj par se nedavno zakleo u Hramu Svetog Save u Beogradu, što su na Instagramu otkrile njena kuma Tatjana Švonja i njegova mama Olja. A potom je usledilo slavlje u Sremskoj kamenici po posebnim pravilima.

Naslednik Đorđa Balaševića veoma retko govori u javnosti o svom privatnom životu. A sve je iznenadio kada je, pre venčanja sa svojom izabrancom Nikolinom, ispričao brojne nepoznate detalje o njoj, naglasivši da mu je promenila život iz korena. Osim toga, na račun njenog izgleda u trudnoći su se nizale samo pohvale.

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame - objasnio je jednom prilikom Balašević.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs