DOBIO DETE U 80-OJ!

NA PITANJE KAKO SE OSEĆA POSLE 50 GODINA BRAKA, ROBERT DE NIRO DAO JE ŠOK ODGOVOR: Pa ga sačekala BRUTALNA reakcija žene

Čuveni glumac Robert de Niro, koji je u svojoj blistavoj karijeri osvojio sve najznačajnije nagrade, postao je otac po sedmi put!

Celebrities
19:40h Autor:
NA PITANJE KAKO SE OSEĆA POSLE 50 GODINA BRAKA, ROBERT DE NIRO DAO JE ŠOK ODGOVOR: Pa ga sačekala BRUTALNA reakcija žene
Šta Robert de Niro misli o braku?, Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Robert de Niro postao je otac po sedmi put i do u 79. godini! Ceo svet je iznenadio, otkrivši na veoma neočekivan način da je u njegov dom sitgla prinova. Naime, legendarni glumca je ispravio novinara ET Canade kada ga je oslovio kao "oca šestoro dece".

- Upravo sam dobio sedmo dete - ispravio ga je De Niro, a mnogi nisu mogli da poveruju to što čuju.

Međutim, da je informacija tačna govori i potvrda glumčevog PR menadžera za časopis Page Six , dok pol bebe, ali i ko je majka još uvek nije otkriveno.

Robert De Niro
foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Na snimanju filma "Praktikant" upoznao je instruktorku borilačkih veština Tifani Čen 2015. godine dok je još uvek bio ui braku. O njihovoj vezi se spekuliše prethodnih nekoliko godina, ali njegova izabranica je snimljena sa stomačićem prošlog meseca, prema pisanju stranih medija.

Čuveni Korleone se dvaput ženio. Ima usvojenu kćerku Drinu (ime je dobila po reci Drini)[2] i sina Rafaela iz prvog braka s Dijanom Abot, te dva sina — Džulijana Henrija i Arona Kendrika iz dugotrajne veze s bivšim foto modelom Tuki Smit. Dečaci blizanci su začeti oplodnjom in vitro. Rafael, bivši glumac, sada je u poslu sa nekretninama u Njujorku.

Robert De Niro
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je u glumačkim vodama jedan od najboljih, u bračnim i nije baš briljirao. Naime, njegova izjava o zajedničkom životu sa suprugom, kao i reakcija partnerke i danas se prepričavaju!

"Pre 50 godina smo imali malu kuću, stari automobil, spavali smo na kauču. Gledali smo mali crno-beli televizor. Ali svako veče sam išao u krevet sa prelepom devetnaestogodišjom devojkom. Sada, imam ogromnu kuću, skup automobil, veliki krevet u luksuznoj sobi sa ogromnim televizorom, ali spavam u krevetu sa šezdesetdevetogodišnjom ženom. Počinjem da sumnjam u svoj brak."

1 / 7 Foto: Profimedia

Istakao je da je njegova žena prisebna osoba, te da nije pobesnela zbog konstatacije, već mu je rekla ovo:

"Nije bila uvređena, jednostavno mi je predložila da nađem devojku od 19 godina, a ona će se već pobrinuti da opet živim u maloj kući, spavam na staroj sofi i gledam u crno-beli televizor..."

Glumačka legenda Robert de Niro se 1997. oženio sa svojom drugom suprugom, bivšom stjuardesom Grejs Hajtauer. Njihov sin Eliot rođen je 1998, a bračni par je kratko posle toga podneo zahtev za razvod, navodno zbog neslaganja oko, između ostalog, De Nirovog „radoholizma”. On nikada nije okončan, pa su od 2004. ponovno bili zajedno. Njihovo ljubavi je konačno došao kraj 2019. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs