PONOVO JE NA EVROVIZIJI, A ZAKLELA SE DA NEĆE VIŠE NIKAD: Jednom je pobedila, a sad je tu zbog VEOMA EMOTIVNOG RAZLOGA

Evvrovizija je počela! Naš predstavnik Luka Black već je bio na sceni, a nastup je završio potresnim rečima: "Volim te, Srbijo!". Međutim, svi šuškaju da je jedna od glavnih favorita Lorin!

Celebrities
21:56h Autor:
PONOVO JE NA EVROVIZIJI, A ZAKLELA SE DA NEĆE VIŠE NIKAD: Jednom je pobedila, a sad je tu zbog VEOMA EMOTIVNOG RAZLOGA
Zašto se Lorin vratila na Evroviziju?, Foto: Printscreen Youtube / Melodifestivalen

Posle pobede Kaluškog orkestra u Torinu, Ukrajina bi tradicionalno trebalo da bude domaćin na takmičenju za pesmu Evrovizije 2023. Ali zbog invazije Rusije na zemlju, takmičenje ne može da se održi u Ukrajini. Umesto toga, BBC će biti domaćin Evrovizije 2023. u Ujedinjenom Kraljevstvu, i organizuje se u Liverpulu.

Večeras je prvo polufinale, drugo je 11. maja, a treće 13. maja 2023. godine. Šou će voditi Julia Sanina, Grejem Norton, Hana Vedinghem i Ališa Dikson.

Na takmičenju će učestvovati ukupno 37 država, Srbija se već večeras takmiči u prvom polufinalu, kao i Švedska, koju nakon mnogo godina predstavlja bivša učesnica Evrovizije Lorin.

Svi pamtimo njen hit "Euforija" sa kojim je pobedila na takmičenju 2012. godine. Ove godine je izašla na scenu sa laganom pesmom, za koju ne možemo da kažemo da ne podseća na ovaj nezaboravni hit, piše Glossy.

Ovogodišnja pesma se zove "Tatto", Lorin nam je ponovo pokazala šta njeni snažni vokali mogu da urade. Sigurni smo da će se pesma visoko plasirati, ali lično, nije verovatno da će pesma koja je ovoliko slična pobedničkoj "Euforiji" i ovog puta osvojiti prvo mesto. No možda grešimo.

Lorin je objavila fotografiju u zanosnoj beloj haljini sa stihom pesme u opisu, objavivši da je stigla na takmičenje.

Lorin je inače rođena Šveđanka i ima berberske gene sa majčine, i arapske sa očeve strane. Živela je u porodici sa petoro braće i sestara i kako ona to zove, polubratom i lažnim bratom. Ukupno ih je bilo desetoro, 4 devojčice, 4 dečaka, njena majka i očuh.

Odmalena je znala da želi da se posveti muzici, što joj je uspelo kada se polako probila u 21. godini na švedskom Idolu, gde je osvojila četvrto mesto.

Iako je obećala sebi da neće pokušavati ponovo, kada joj je predstavljena pesma „Tattoo“, nije mogla da kaže ne i ušla je u uži izbor za 2023. u svojoj zemlji. Ponovo je pobedila, pa će zato Lorin i predstavljati Švedsku na Pesmi Evrovizije 2023. u Liverpulu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs