mediji bruje

NAKON IZDAJE BIVŠEG, UŽIVA U DRUŠTVU VELIKOG ZAVODNIKA: Iako je čudak, svi navijaju da se ŠAKIRA smuva sa NJIM

Jedna od najlepših žena na svetu izgleda da se dobro provodila u društvu kontraverznog holivudskog glumca - Toma Kruza.

Vip priča
Autor:
NAKON IZDAJE BIVŠEG, UŽIVA U DRUŠTVU VELIKOG ZAVODNIKA: Iako je čudak, svi navijaju da se ŠAKIRA smuva sa NJIM
Šakira i Tom Kruz, Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Šakira se prošle godine rastala od poznatog fudbalera Pikea, s kojim je provela 12 godina ul jubavi. Ona je naime primila Bilbordovu nagradu za "ženu godine", kao prva Latino dobitnica te nagrade u istoriji, a nekoliko dana nakon toga snimljena je u društvu glumca Toma Kruza, što je navelo njihove obožavatelje da pomisle da postoji nešto više između njih?

Šakira, Tom Kruz
foto: Profimedia

Šakira i Tom su se družili na trci Formule 1, a zatim i u VIP loži.

Njihovi fanovi već pričaju o tome kako su dobar par, a svi se mole za njen brzi "oporavak" nakon duge veze s Pikeom, s kojim se rastala nakon što se saznalo za njegovu aferu s 23-godišnjom Klarom Čiom Marti. I zvezda filma "Top Gun" iza sebe ima propalu vezu, s glumicom Hejli Atvel.

Šakira, Tom Kruz
foto: Profimedia

Šakira se nakon razlaza s Pikeom i prepucavanja koje se odvijalo u medijima nekoliko dana, preselila iz Barselone u Majami, sa njihovim sinovima Milanom i Sašom. Nakon primanja nagrade za "ženu godine", Šakira se još jednom osvrnula na propalu vezu s fudbalerom i sve ono što je naučila nakon toga.

Šakira
foto: Profimedia

"Nije važno da je li neko veran ili nije, ono što je najvažnije je ostati veran sam sebi. Dođe vreme u životu svake žene kada više ne zavisi o tuđoj ljubavi i prihvatanju. Potraga za onim drugim zamenjena je potragom za samom sobom, željom da bude autentična", rekla je Šakira i napomenula da ju je muzika sačuvala onda kada joj je bilo najteže.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs