PRIČAJU DA JE NAKON BURNOG RAZVODA POSRNULA IZ OČAJA: Muža je spustila na zemlju, a sad šeta s fatalnim zavodnikom

Da li je Šakira našla dečka nakon razvoda pitaju se mnogi, a već su se pokrenule razne spekulacije.

Celebrities
12:39h Autor:
PRIČAJU DA JE NAKON BURNOG RAZVODA POSRNULA IZ OČAJA: Muža je spustila na zemlju, a sad šeta s fatalnim zavodnikom
Da li je Šakira našla dečka nakon razvoda, Foto: Profimedia

Kolumbijsku pevačicu Šakiru udario je šamar realnosti nakon što je na neverovatan način otkrila da joj je partner neveran. Naime, ona je preljubu otkrla zahvaljujući teglici džema. Nakon što su stavili tačku na ljubavni odnos koji je trajao godinama, Šakira je Pikeu posvetila osvetničku pesmu u kojoj ga brutalno proziva.

Dok je Pike postao jedan od najomraženijih muškaraca na svetu, Šakira je pokupila brojne simpatije, a dobila je neverovatnu podršku. Bilo je i onih koji su verovali da će pevačica dugo patiti za Pikeom, međutim, ubrzo ih je demantovala.

Šakira
Šakirafoto: Chris Graythen / Getty images / Profimedia

Nakon što se oslobodila nevernog muža, Šakira je odlučila da se više nego ikad posveti sebi. Ipak, mnogi misle da je posrnula budući da se na njenom licu vide tragove estetskih intervencija, za koje većina misli da joj nisu ni najmanje potrebne.

Pevačica je oduvek važila za jednu od najlepših pevačica koju krasi prirodna lepota, a osim toga, uvek je izgledala mladoliko. Uzimajući to u obzir, nikome nije jasno zbog čega je pala pod uticaj trenda i rešila da se podvrgne estetskim zahvatima.

Šakira i Tom Kruz
Šakira i Tom Kruzfoto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Ono što je dodatno pokrenulo komentare jeste njeno pojavljivanje na takmičenju Formule 1 Miami Grand Prix, gde je nastalo nekoliko zanimljivih fotografija. I ništa ne bi bilo toliko zanimljivo da se nije pojavila u društvu velikog zavodnika Toma Kruza.

Šakira, Tom Kruz
foto: Dppi/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Njihovi obožavaoci su to dočekali sa oduševljenjem, te su ih ubrzo proglasili ljubavnim parom. Međutim, sve je ostalo na nivou spekulacija, a da li između njih dvoje nečega ima, za sada nije zvanično potvrđeno.

Uzimajući u obzir da je Šakira nakon razvoda izašla kao pobednica, tako što je čitavu situaciju unovčila kako i sama kaže u svojoj pesmi, mnoge žene bi mogle dosta toga da nauče od nje.

1 / 6 Foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Dok Pike uživa sa Klarom Čiom sa kojom je varao pevačicu, Šakira je svu svoju energiju kanalisala na karijeru koja je uspešnija nego ikad, a sve zahvaljujući skandalu koji joj je suprug priredio.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs