ŽENI PRIREDIO NEVIĐENU BRUKU, PA GRADOM PROŠETAO LJUBAVNICU: Preko noći je postao NAJOMRAŽENIJI čovek na svetu

Žerar Pike ponosno šeta gradom s ljubavnicom koju sada predstavlja kao devojku, ne hajući za komentare.

Celebrities
21:55h Autor:
ŽENI PRIREDIO NEVIĐENU BRUKU, PA GRADOM PROŠETAO LJUBAVNICU: Preko noći je postao NAJOMRAŽENIJI čovek na svetu
Žerar Pike šeta gradom s ljubavnicom, Foto: Printscreen Youtube/ MARCA

Nakon što je svojoj nevenčanoj ženi priredio bruku, prevarivši je sa ljubavnicom koju je dovodio u njihovu kuću, Žerar Pike, danas bez blama, ponosno ističe vezu s ljubavnicom.

Kolumbijsku pevačicu Šakiru udario je šamar realnosti nakon što je na neverovatan način otkrila da joj je partner neveran. Naime, ona je preljubu otkrla zahvaljujući teglici džema. Nakon što su stavili tačku na ljubavni odnos koji je trajao godinama, Šakira je Pikeu posvetila osvetničku pesmu u kojoj ga brutalno proziva.

Žerar Pike
Žerar Pikefoto: Profimedia/editorial images

Međutim, Žerar Pike ne haje za negativne komentare ljudi i to što je trenutno postao jedan od najomraženijih muškaraca na svetu, već uživa u ljubavi sa svojom ljubavnicom Klarom, koja mu je sada postala devojka.

Naime, par je snimljen dok je šetao ulicama Barselone, držeći se za ruke i smejući se poput zaljubljenih tinejdžera. Njihova šetnja ujedni je i demant glasinama da je Klara završila na psihijatriji, kao i da je fudbaler počeo i nju da vara.

1 / 9 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetićemo, Šakira je otvoreno uputila provokacije i bivšoj svekrvi koja živi preko puta nje, a nedavno su počele spekulacije o tome da njih dve nikada nisu bile u dobrim odnosima, te da joj je svekrva zabila nož u leđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs