DECA ŠAKIRE I PIKEA NOSE SRPSKA IMENA: Mnogi se pitaju ZAŠTO, a PRAVI RAZLOG nikad ne biste pogodili

Mnogi se pitaju zbog čega su Šakira i Pike deci dali srpska imena, dok su se pojavile razne teorije o tome.

Celebrities
Autor:
DECA ŠAKIRE I PIKEA NOSE SRPSKA IMENA: Mnogi se pitaju ZAŠTO, a PRAVI RAZLOG nikad ne biste pogodili
Zbog čega su Šakira i Pike deci dali srpska imena, Foto: Profimedia

Pop zvezda Šakira ne prestaje da puni medijske naslove nakon osvetničke pesme koju je posvetila svom bivšem partneru, Žeraru Pikeu sa kojim se rastala prošle godine nakon što je saznala da ju je prevario. Šakira je bez dlake na jeziku, u novoj pesmi, isprozivala Pikea nakon čega je pesma postala planetarni hit.

Pevačica je bez pardona uputila provokaciju i bivšoj svekrvi koja živi u komšiluku, tako što je postavila lutku veštice na terasu koja gleda ka svekrvinoj kući, dok se u pozadini čula njena nova pesma.

Šakira i Pike
Šakira i Pikefoto: Profimedia

Kruna njihove ljubavi, koja je trajala 12 godina, jesu sinovi - Milan i Saša, nad kojima je starateljstvo dobila Šakira.

Mnogima je još uvek interesantna činjenica da dečaci nose pravoslavna imena, a mnogo se spekulisalo i o razlozima. Kada je pevačica 2014. prvom sinu dala ime Milan, mnogi su se iznenadili, ali su i pohvalili njen izbor, dok je manje iznenađenje usledilo za ima Saša, koje je takođe pravoslavno.

Šakira i Pike
Šakira i Pikefoto: AP

Pisalo se da je jedan od razloga Šakirin otac, Vilijam koji je po jednima potomak Makedonaca, a po drugoj odrastao u pravoslavnom okruženju. Neki internet portali daju objašnjenje da je Šakirin otac Vilijam Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, u stvari potomak nekog pravoslavnog Makedonca.

1 / 8 Foto: Profimedia

Pričalo se i da je pevačica fascinirana slovenskom mitologijom, te da je to glavni razlog izbora imena za sinove, ali zvaničnih potvrda za ove teorije nema.

Bez ozbira što nema potvrde koja od ovih teorija je tačna, činjenica je da su Kolumbijka i Španac dali sinovima imena Milan i Saša, što znači da je pravoslavlje imalo veliki uticaj na ovu odluku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs