PIKE USLIKAN NA ŠAKIRINOM KUĆNOM PRAGU: Pokušao da se sakrije od paparaca, a mnogi su se ponadali pomirenju

Žerara Pike posetio je Šakirinu kuću prvi put nakon što su pokrenuli brakorazvodnu parnicu zbog njegove prevare

Celebrities
12:28h Autor:
PIKE USLIKAN NA ŠAKIRINOM KUĆNOM PRAGU: Pokušao da se sakrije od paparaca, a mnogi su se ponadali pomirenju
Žerar Pike došao u Šakirinu kuću, Foto: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok fudbaler Žerar Pike i pevačica Šakira nastavljaju s brakorazvodnom parnicom i bore se za starateljstvo nad decom, igrač Barselone posetio je njenu kuću nedugo nakon izlaska pesme "Monotonia", u kojoj govori o kraju njihove veze.

Tokom Pikeove posete njihovom domu, pevačica je bila s decom. On je stigao svojim Poršeom, pokušavajući da izbegne novinare koji su stajali na ulazu u kuću, te je ušao kroz garažu gostinjske kuće u kojoj stanuje Šakira.

Pike je pokušavao da izbegne novinare
Pike je pokušavao da izbegne novinare foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije želeo da daje nikakve komentare, a iako su se mnogi ponadali pomirenju, razlog njegove posete su bila njihova deca. Ovo je bio prvi put da se par susreo nakon pokretanja razvoda. Žerar je bio u kući samo 10 minuta i otišao je.

Šakira je nedavno objavila spot za novu pesmu "Monotonia", a pevačica je ovoga puta nadmašila samu sebe. Naime, u videu plače i hoda s ranom na grudima. A u jednom trenutku joj i srce padne na pod. Fanovi su odmah počeli sa komentarima da li je ova pesma posvećena Pikeu. U jednom trenutku muška noga gazi srce, a svi misle da je time pokazala šta joj je zapravo fudbaler uradio.

"Nisi kriv ti niti ja, monotonija je bila kriva. Nikada nisam ništa rekla, ali me je povredilo. Znala sam da će se ovo dogoditi. Ti si bio ti i radio si uvek isto, uvek si želeo da budeš u centru pažnje. Zaboravio si jednog dana šta smo bili, a najgore je to.

Odjednom više nisi bio isti, ostavio si me zbog svog narcizma. Zaboravio si jednog dana šta smo bili. Nisi dao ni svoju polovinu, a ja sam dala celu sebe. Trčala sam za nekim ko nije ni hodao za mene. Ova ljubav nije umrla..." samo je jedan deo iz Šakirine nove pesme.

Šakira je novu pesmu posvetila Pikeu
Šakira je novu pesmu posvetila Pikeu foto: Reuters

Podsetimo, njihova veza završila se pre nekoliko meseci zbog toga što je Žerar prevario pevačicu s 23-godišnjom Klarom Čijom Marti. Duže vreme se spekulisalo da su njih dvoje u vezi, dok su nedavno isplivale fotografije na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti.

Fudbaler je navodno Šakiru prevario upravo sa njom, a pored nje imao je aferu i sa izraelskom manekenokom Bar Rafaeli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs