šok!

JOŠ JEDNA AFERA ŠAKIRINOG BIVŠEG IZAŠLA NA VIDELO: Varao je sa slavnom manekenkom, pevačica otkrila sve detalje

Pike je varao Šakiru sa slavnom izraelskom manekenkom, sve saznala preko bliske osobe!

Ljubav
21:44h Autor:
JOŠ JEDNA AFERA ŠAKIRINOG BIVŠEG IZAŠLA NA VIDELO: Varao je sa slavnom manekenkom, pevačica otkrila sve detalje
Pike je varao Šakiru sa slavnom izraelskom manekenkom, Foto: AP

Još jedan afera fudbalera Žerarda Pikea izašla je na videlo i to sasvim slučajno! Otkako se rastao sa latino divom Šakirom, ne prestaje da se piše o njegovim prevarama tokom braka! Naime, sada je otrkiveno da je imao romansu i izraelskom manekenkom Bar Rafaeli (37).

Bar Rafaeli
foto: Profimedia

Prema pisanju šanskih medija, Bar i Žerard su imali aferu 2012. godine, dok je sportista već bio dve godine u vezi sa Šakirom.

- Pre nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Rafaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da je afera bila razlog njenih čestih poseta Barceloni - izjavio je paparaco Jordi Martin.

1 / 6 Foto: Profimedia

Dodavši da je u informaciju podelio sa Šakirom preko jedne osobe koja je veoma bliska sa pevačicom.

- Između 30. juna i 6. jula prošle godine Pike je otputovao u Monako sa nekom drugom osobom. I to sam joj dao do znanja. Šakira dobija puno novih informacija kojih uopše nije bila svesna - otkrio je.

Žerar Pike
foto: Profimedia/editorial images

Žerad je sada u vezi sa studentkinjom Klarom, koja ima svega 23 godine. Međutim, šuškanja o neverstvima fudbalera kruže već godinama, pa su ga povezivali i sa brazilskom manekenkom Suzi Cortes (32), skopskom starletom Draganom Spasovski, majkom svog kolege iz fudbalskog tima Pabla Gavija (17), a sadaSada je u vezi s mladom studenticom Clarom Chijom Marti (23). Upoznali su se dok je radila na njegovoj promidžbenoj kampanji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs