i drugi brak propao

SVE ŽENE PETRA STRUGARA: Razveo se po 2. put, a veza sa Milicom Todorović propala je zbog KONJA

Petar Strugar važi za velikog šarmera, a mi smo na jednom mestu skupili sve žene sa kojima je bio slavni glumac.

Vip priča
Autor:
SVE ŽENE PETRA STRUGARA: Razveo se po 2. put, a veza sa Milicom Todorović propala je zbog KONJA
Sve žene sa kojima je bio Petar Strugar, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Popularni glumac Petar Strugar, koji je osvojio domaću pibliku raznim ulogama, razveo se nedavno od supruge Olje.

Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem, a ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego što su se venčali, pisao je Blic pre mesec dana.

Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina Ive. Izvor gorepomenutog lista navodi da treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije.

Petar Strugar i Milica Todorović
foto: Printscreen Instagram / Milica Todorović

Konj ga spojio sa Milicom

Pre nego što je dobio sina Ivu sa Oljom, Petar je bio u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. Glumac i pevačica nekoliko meseci bili su zajedno, a onda je usledio raskid.

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl (promašaj) koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - rekla je Milica za Kurir TV.

Milica i Petar upoznali su se kada je Todorovićevoj za snimanja spota, za pesmu „Ljubav manje“, bio potreban konj.

- Producent i reditelj su se dosetili da centralna figura spota bude konj. Budući da je Petar vlasnik jednog rasnog konja, kontaktirali su ga. Čim je došao na snimanje i pružio ruku Milici odmah su sevnule varnice - svojevremeno je za medije ispričao izvor blizak pevačici i glumcu.

Petar Strugar
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Prvi brak s koleginicom

Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju bio u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. dobili sina Zariju.

Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati glumci odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen Kurir TV

Ivana glumi u Beogradskom dramskom pozorištu i takođe deli ljubav prema konjima, kao i Petar. Ona je jednom prilikom na pitanje medija kako vaspitava sina, a i kako on reaguje na njenu profesiju rekla:

- Njemu je normalan i moj i Petrov posao. Deca lakše prihvataju stvari, okviri normalnog su relativna stvar. Meni je važno da čime god da se bavi, da ga to ispunjava - ispričala je Ivana.

Šuška se da je Petar navodno u vezi sa glumicom i koleginicom Kalinom Kovačević, ali glumac je na te navode odgovorio ovako:

"Kalina i Petar su najbolji drugari. Znamo da to nije vest kao što bi bila emotivna romansa, ali tako je kako je. Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije i poručujemo da smo kroz dve zajedničke predstave zaista približili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su neosnovani tračevi," stoji u objavi, a potom je ripostovao i objavu Kaline Kovačević, koja je napisala isto.

Kalina Kovačević
foto: Kurir/Dragan Kadić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs