Napustio stan

Brak u krizi: Petar Strugar ostavio suprugu Ivanu!

Zbog čestih nesuglasica Petar i žena sa kojom ima sina Zaharija odlučili su da se na neko vreme raziđu
Šuška se 21.02.2015. - 12:39h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Petar Strugar (27) i njegova supruga Ivana Nikolić (33), sa kojom ima sina Zaharija od devet meseci, razišli su se posle dve godine braka, otkriva Kurir.

 

Glumac je, kako saznajemo, zbog čestih nesuglasica napustio stan u kome su do prošlog decembra zajedno živeli, ali se zbog deteta i dalje viđa i normalno komunicira sa još uvek zakonitom ženom.

 

"Ivana i Petar se još nisu zvanično razveli, ali ju je on ostavio još pre Nove godine. Poslednjih nekoliko meseci oni su imali težak period, koji još uvek nisu uspeli da prevaziđu. Često su nailazili na međusobno nerazumevanje i zato su odlučili da se na neko vreme razdvoje. Dok ne prođe bračna kriza, Petar je napustio i zajednički dom u kome je Ivana ostala da živi sa sinom i psom, dok se on sa svojim ljubimcem iselio iz stana", priča dobro upućen izvor blizak glumačkom paru.

 

Ovim povodom ekipa Kurira je nazvala Strugara, koji nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje saznanja.

 

Međutim, popularni „mali Budo“ više ne nosi burmu, a sve češće se može videti u provodu sa muškim društvom. Tako se još u decembru, kada se navodno i razišao sa Ivanom, na promociji spota Sare Jovanović pojavio bez prstena na desnoj ruci.

 

Podsećanja radi, Petar i Ivana počeli su da se zabavljaju 2012, a njihova ljubav „otkrivena“ je samo nekoliko meseci kasnije. Venčali su se u decembru 2013. godine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...