svekrva i snaja

ŽESTOK OKRŠAJ BIVŠE SNAJE I SVEKRVE: Pevačica postavila VEŠTICU ipred njene kuće, a ova STRAHUJE od CRNE MAGIJE

Šakira provocira bivšu svekrvu vešticom koju je postavila na balkon i okrenula ka njenoj kući.

Vip priča
Autor:
ŽESTOK OKRŠAJ BIVŠE SNAJE I SVEKRVE: Pevačica postavila VEŠTICU ipred njene kuće, a ova STRAHUJE od CRNE MAGIJE
Šakira provocira bivšu svekrvu, Foto: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia

Razvod kolumbijske pevačice Šakire podigao je veliku prašinu, a spekulacije da ju je Žerar Pike varao sa studentkinjom, iznenadile su javnost. Taman kad smo pomislili da je njihovim skandalima kraj, desila se nova situacija.

Naime, kako strani mediji prenose, pevačica je navodno izazvala veliku porodičnu svađu nakon što je postavila lutku veštice na svoj balkon, a da stvar bude još interesantnija, lutka je okrenuta prema kući bivše svekrve.

Šakirina bivša svekrva, Montserat Bernabeu navodno je primetila veliku vešticu na metli koja je pozicionirana na pevačicinoj terasi, prenosi španski portal Marca.

Španski novinar preneo je informaciju kako svađa i provokacije između svekrve i snaje traju nedeljama.

"Pre nekoliko nedelja dobio sam neke informacije da je Pikeova majka zabrinuta zbog navodnog rituala s crnom vešticom. Ali nisam tome pridavao više važnosti", izjavio je novinar Marc Leirado Millan.

Šakira i Pike
Šakira i Pikefoto: Profimedia

"Šakira ima figuru veštice na balkonu koji gleda na dom njene bivše svekrve? Samo napred, devojko", "Mora da se dogodilo još nešto osim nevere, Šakira je jako direktna prema njima", "Pitam se šta su učinili jadnoj kraljici", "Plačem od smeha", "Čini se da je Šakira pronašla novi način da ostane na vrhu lestvice, kanaliziranjem svoje unutrašnje veštice i pokretanjem osvetničke kampanje inspirirsane vudu lutkom svoje bivše svekrve", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsećamo, Šakira i Pike stavili su tačku na brak koji je trajao 11 godina, a zajedno su dobili dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs