ŠTA JE SVE SLOBODA MIĆALOVIĆ RADILA NA LICU? Da li je ova fotografija dokaz da je koristila botoks i imala korekcije?

Sloboda Mićalović vazi za najlepšu domaću glumicu, a mnogi sumnjaju da je neke stvari radila na licu.

Celebrities
Autor:
ŠTA JE SVE SLOBODA MIĆALOVIĆ RADILA NA LICU? Da li je ova fotografija dokaz da je koristila botoks i imala korekcije?
Šta je Sloboda Mićalović radila na licu?, Foto: PrintscreenPrvaTV

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni. A iako je zagazila u petu deceniju, izgleda daleko mlađe, te su godine za nju samo broj.

Pored toga Sloboda važi za jednu od najstilizovanijih dama, a svoje pratioce na Instagramu često oduševim najnovijim objavama. Tako je bilo i ovaj put kada je nedavno okačila fotografiju na kojoj pozira u efektnom kaputu kraljevsko plave boje.

Izgled Slobode Mićalović, kao i obično pobrao je brojne pohvale kao i veliki broj komplimenata, međutim nekima je za oko zapalo i još nešto.

Sloboda Mićalović sve je oduševila izgledom
Sloboda Mićalović sve je oduševila izgledom foto: Printscreen/instagram

Mnogi su prokomentarisali da se Sloboda nalazi na na jednoj eminentnoj klinici u Beogradu, te se nametnulo pitanje da li je rešila da na sebi nešto koriguje.

Boba je često naglašavala da se nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, ali smatra da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu i da redovno ide kod kozmetičara, kao i da se neguje svaki dan kod kuće. Sa druge strane, upozorava, posebno mlade devojke, da ne podležu užasnim trendovima lepote.

Sloboda važi za jednu od najlepših glumica
Sloboda važi za jednu od najlepših glumica foto: Printscreen Instagram / sloboda_micalovic_boba

Kako je u više navrata istakla, za njen mladalački izgled nije zaslužan botoks, s obzirom na to da se na njenom licu jasno vidi mimika.

- Ja ne mogu zbog posla da imam botoks. Ne mislim da je botoks tragedija, ali da se koristi umereno, a ne da se pređe ona granica kada se izderfomišete. Frustrira me što "moramo da budemo mlade, lepe, zategnute. Ali ozbiljan tim ljudi radi oko mene, od kozmetičara do neke te, što je sad moderno, dubinske hidratacije i svega, ja prosto moram zbog posla. A drugo ja volim da budem negovana, nemam potrebu da budem mlađa nego što jesam i ja volim svoje bore, ali da budem negovana - u to baš polažem dosta, objasnila je jednom prilikom glumica, pa dodala:

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA

- Smejalice se ne zovu uzalud tako. Da, želim da ih imam, jer se smejem. Zaista mislim da je došao poslednji trenutak da se odupremo tom "moraš". Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja. Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film "Zonu Zamfirovu" rekla: "Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ". Milena Dravić mi je isto poručila, kao i Danica Maksimović, priznala je Sloboda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs