NIKAD IZAZOVNIJE IZDANJE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Ne zna se da li je dublji šlic ili dekolte, a grudi samo što ne ispadnu

Sloboda Mićalović pozirala je u izazovnoj crnoj haljini i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

Celebrities
22:52h Autor:
NIKAD IZAZOVNIJE IZDANJE SLOBODE MIĆALOVIĆ: Ne zna se da li je dublji šlic ili dekolte, a grudi samo što ne ispadnu
Sloboda Mićalović pozirala u haljini sa dubokim dekolteom, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Sloboda Mićalović oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti, kako zbog modnih kombinacija tako i zbog prirodnog izgleda koji se izdvaja u moru trendova koji uključuju estetske korekcije.

Iako je uglavnom viđamo u svedenim kombinacijama, Sloboda je novom objavom na Instagramu bukvalno zapalila društvene mreže.

Naime, lepa Boba je pozirala u crnoj haljini dubokog šlica, a njen dekolte je bio u prvom planu, toliko da su mnogi komentarisali da će joj grudi ispasti.

"Anđeo prelepi, ova slika ti je top", "Boginja", "Prelepa žena, prava dama", "Savršena si", "Definicija prefinjensoti", samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

Senzualna i zavodljiva glumica, u ovakvom izdanju neodoljivo podseća na Moniku Beluči, te nije ni čudo što je često porede sa njom.

Sloboda je inače žena koja neguje svoj prirodni izgled, što se može videti i na ovoj fotografiju na kojoj ima minimalno šminke.

Sloboda Mićalović neguje prirodan izgled
Sloboda Mićalović neguje prirodan izgled foto: Printscreen Instagram / sloboda_micalovic_boba

Jednom prilikom je otkrila kako za svoje lice bez bora može da zahvali dobroj genetici, ali i redovnoj nezi koju nikada ne preskače.

"Nikada nisam otišla na spavanje sa šminkom, moja jutarnja kao i večernja rutina podrazumevaju - umivanje, hranljivi tonik, različite serume, kremu za predeo oko očiju i kreme, dnevnu i noćnu. Kada putujem, baš sve proizvode ponesem sa sobom i ne preskačem nijedan korak. Koža pamti i lepo vrati kada brinete o njoj," ispričala je jednom Sloboda.

Sloboda važi za jednu od najlepših naših glumica
Sloboda važi za jednu od najlepših naših glumica foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs