skandalozno

"DALJE OD OVOG NE MOŽE, OVAKVI PRIZORI VIĐAJU SE U FILMOVIMA ZA ODRASLE": Fanovi strahuju za Britni misleći da je OTETA

Britni Spirs šokirala je javnost fotografijama iz kade, na kojima pozira gola, dok su mnogi komentarisali kako je ovog puta preterala.

Star look
Autor:
"DALJE OD OVOG NE MOŽE, OVAKVI PRIZORI VIĐAJU SE U FILMOVIMA ZA ODRASLE": Fanovi strahuju za Britni misleći da je OTETA
Britni Spirs šokirala fotografijom iz kade, Foto: Profimedia

U poseldnje vreme, Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim ishitrenim postupcima. Naime, neretko se dečava da pevačica na svoj Instagram profil dodaje fotografije na kojima je gola, kao i video snimke na kojima izgleda potpuno dezorjentisasno.

Uprkos tome što ima decu, koja donekle trpe posledice njenog ponašanja, Britni ne odustaje.

Čini se da je ovog puta otišla najdalje, dodavši fotografiju na kojoj pozira gola u kadi. Skandaloznije od njene fotografije jeste opis koji uz nju stoji, a koji aludira na njeno se*sualno umeće.

Mnogi su ubeđeni da neko drugi umesto nje objavljuje skandalozne fotke, budući da ne mogu da veruju svojim očima i da je pevačica toliko daleko otišla. Sadržaj koji pevačica često doaje na društvene mreže u rangu je sa onim koji se može videti na po*no sajtovima.

"Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo postavila, obrati nam se na storiju i reci da li si okej. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično", "Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje", "Svi znamo kako će se ovo završiti", "Dalje od ovog ne može", "Ovakvi prizori viđaju se u filmovima za odrasle", komentarisali su fanovi koji strahuju da neko upravlja njenim Instagramom.

"I onda se pitate zašto su deca odvojena od nje", "Njen otac sada sigurno kaže- rekao sam vam da će se ovo desiti", istakao se jedan komentar.

Međutim, bilo je i onih koji su joj uputili podršku: "Kad mogu Hajdi, Madona i Grajms, možeš i ti".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs