iNTRIGIRAJU I DANAS

10 NAJVEĆIH LJUBAVNIH AFERA FUDBALERA: Varao je suprugu 8 godina sa ženom od brata, a o skandalu ove legende SVI PRIČAJU

Evo liste fudbaleri koji su poznati po ljubavnim skandalima!

Celebrities
11:08h Autor:
10 NAJVEĆIH LJUBAVNIH AFERA FUDBALERA: Varao je suprugu 8 godina sa ženom od brata, a o skandalu ove legende SVI PRIČAJU
Fudbaleri koji su poznati po ljubavnim skandalima, Foto: Prodimedia

Mnogi fudbaleri nisu ostali upamćeni po umeću na terenu, već po pikanterijama iz privatnog života koje su potresale čitavu svetsku javnost. Brojna neverstva su njihove sportske uspehe stavila u drugi plan, a mi smo izdvojili one prevare o kojima se čak i danas priča!

Pogledajte listu fudbalera koji su varali svoje lepše polovine na svakom ćošku!

1. DEJVID BEKAM

Jedan od najuspešnijih fudbalera svih vremena već više od dve decenije je u braku sa Viktorijom. Naime, britanski par se venčao 1999. godine i od tada mediji prate svaki njihov korak. Ljubav je imala uspone i padova, ali najveći skandal desio se 2003. godine, nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora vrednog 37 miliona evra za Real Madrida.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, Dejvid i Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Kao bomba odjeknula je vest o njegovoj aferi sa Rebekom Los, ćerkom holandskog dplomate. Planirano je samo da mu pomogne da se snađe u Madridu, gde je otputovao kako bi iskoristio životnu priliku sa svojim fudbalskim klubom. Međutim, sve je otišlo u potpuno pogrešnom pravcu. Između njih se rodila neverovatna privlačnost, koju posle kratko vremena noisu mogli ni da skrivaju.

I dok je Viktorija u Engleskoj vodila računa o deci, Bekam je počeo aktivno da se druži sa Rebekom Los, da izlazi po klubovima i luduje. Uhaćeni su kako se zajedno provode, a potom i kako odlaze u hotelske sobe . Prvi put fotografi su ih zatekli 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Iako su pokušavali da se odupru osećanjima, njihov odnos trajao je nekoliko meseci, dok ga upravo Viktorija nije prekinula.

1 / 9 Foto: Profimedia

Viktorija je sve saznala iz medija, a Rebeka je priznala da je u ljubavnoj vezi sa fudbalerom. Konačni raskid sa Rebekom najavio je Dejvid tako što je napustio njenu agenciju SFX i pridružio se PR agenciji koju je angažovala Viktorija.

Bekamovi su i tada oštro demantovali sve navode, dok je fudbaler tada izjavio za medije:

- Istina je samo da sam srećno oženjen i imam predivnu ženu i decu. Nema nikakve treće osobe koja bi promenila ove činjenice.

OLIVER KAN

Priča nemačke legende stara je više od 20 godina, ali nije pala u zaborav. Ostavio je suprugu u osmom mesecu trudnoće zbog veze sa tada 21-godišnjom Verenom Kert. Ipak, ni to nije potrajalo, pa se Kan vratio bivšoj supruzi Simoni, da bi se ponovo rastali 2009. Dve godine kasnije, Kan je sa novom devojkom dobio sina.

DŽON TERI

I Teri nije veran svojoj supruzi Toni. Varao ju je sa partnerkom kolege Vejna Bridža iz Čelsija - Vanesom Perončelo. Ovo je jedna od najpoznatijih priča o prevarama u svetu fudbala, a zbog skandala je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske.

Šuškalo se da je Vansea ostala i u drugom stanju, a da joj Džon poslao novac sa pobačaj. Sa druge strane, Perončelo nikada nije priznala da je imala bilo šta sa Terijem, koji je i dalje i u braku. Izgleda da mu je Toni progledala kroz prste i sve oprostila.

VEJN RUNI

Runi je glavna tema žute štampe bio 2004 godine, kada je prevario suprugu Kolin sa prostitutkama. Legenda Mančester junajteda se tu nije zaustavila, iako mu je supruga sve oprostila. Te su se i posle toga mogle čusti glasile da je odlazio kod drugih žena. Pisalo se da je Kolin varao i dok je bila u drugom stanju. U braku su od 2008. godine i imaju četvoricu sinova.

TEJRI ANRI

Anri je u braku sa manekenom Kleri Meri izdržao svega četiri godine. NJihova ljubav doživela je krah, jer Meri više nije mogla da trpi nevertsva Francuza, te je 2007. potpisala razvod. Najviše se pisalo da ju je varao sa Sejdi Hjulet, a neverstva su ga koštala 10.000.000 evra.

MIHAEL BALAK

Njega je za prevaru optužio bivši nemački fudbaler Krisrijan Lela. Balak je 2008. oženio Simone Lambe, dugogodišnju devojku sa kojom je dobio troje dece. Ipak, 2012. su se razveli, nakon što je Lel otkrio da je Balak spavao sa njegovom devojkom Danijelom Auman.

MESUT OZIL

Takođe je bio optušen od strane Lela, sa kojim je svojevremeno bio saigrač. Ozil je bio u vezi sa nemačkom pevačicom Mendi Kapristo, a u to vreme, Lel ga je optužio za neverstvo. "Mesut je iskoristio svoju slavu i ugurao se u našu vezu. To nije u redu", pričao je Lel za "Bild". Ozil nikad nije potvrdio te priče, već je samo pretio tužbom ukoliko bude bilo.

PATRIS EVRA

Mančester junajted izgleda da "vodi" na ovoj listi! Francuz je danas poznat po svojim ludim video snimcima na društvenim mrežama, ali pre skoro deceniju je bilo u sentru skandala. Evra je 2007. oženio Sandru, dugogodišnju devojku, da bi se šest godina kasnije saznalo za aferu sa Karlom Hau, "plejboj" modelom. Između ostalog, Hau je tvrdila da joj je fudbaler sledeć jutra platio za odnose, čime ju je dodatno ponizio.

FRANK RIBER

Svojevremeno prešao u islam zbog svoje supruge Vahibe, ali 2010. godine je bilo otkriveno da je zajedno s kolegama iz reprezentacije Francuske spavao s prostitutkom koja tada još nije imala ni 18 godina. Riberi s Vahibom ima dve ćerke i sina i ostali su zajedno uprkos takvom skandalu koji je bacio u senku sve njegove sportske uspehe.

EŠLI KOL

Ešli Kol je svojevremeno prevario pevačicu Šeril Kol, i to sa čak tri žene. Šeril mu je isprva oprostila, ali njihov brak nije potrajao, pa je 2010. pevačica podnela zahtev za razvod.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

RAJAN GIGS

Legenda Mančester junajteda je ostala svom klubu verna do kraja karijere, što ne može da se kaže kada je u pitanju njegova bivša supruga Stejsi Kuk. U jednom momentu imao je tri paralelne veze.

Štaviše, zaprepastio je javnost svojim postupkom. Svoju suprugu je čak osam godina varao i to, ni manje, ni više, nego sa Natašom, ženom rođenog brata Rodija. Kada je čula da Rajan i nju vara sa rijaliti zvezdom Imogen Tomas, sve šokantne detalje o vezi sa sportistom je iznela u javnost.

Ubrzo je usledio razvod od supruge Stejsi, sa kojom ima i dvoje dece. A u medijima se spekulisalo da je preko 40.000.000 funti koštao razvod i silne prevare.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs