neverovatno seksepilna

SVI PRIČAJU O BRAZILSKOJ BOMBI I NJENIM OBLINAMA: Sportska novinarka pokazala gaćice u programu, a evo koje frajere voli

Brazilska sportska novinarka oduševila je svet izgledom, ne prestaje da se priča o njenim oblinama!

Lifestyle
18:26h Autor:
SVI PRIČAJU O BRAZILSKOJ BOMBI I NJENIM OBLINAMA: Sportska novinarka pokazala gaćice u programu, a evo koje frajere voli
Brazilska sportska novinarka oduševila je svet izgledom, Foto: Printscreen Instagram / dedesecco

Atraktivna Brazilka Debora Seko (42), inače voditeljka televizije Sportv, ne prestaje da intrigira medije svojim modnim kombinacijama od početka Svetskog prvenstva u fudbalu. Naime, ona u rodnoj zemlji vodi emisiju o tkamičenju koje prati ceo svet, te je neminovno da će posebno večeras biti u žiži javnosti, jer reprezentacija njene države igra protiv naših orlova.

Oduševljava muškarce širom planete svojim seksepilom, koji vrlo ponosno pokazuje. Naime, za prvu emisiju o jednom od najvažnijih takmičenja u sportu, odabrala je neverovatno provokativan stajling. U studiju se pojavila u krem pantalonama iz kojih je virio veš u istoj boji kratkoj košulji koja je jedva pokrivala njene bujne grudi.

I dok su se mogli čuti komentari da je preterala posebno od Brazilaca, jači pol je definitivno oduševljen bio njenim zanosnim izgledom. A ova dama je i poznata po izazovnom načinu odevanja, koji je postao i njen zaštitni znak.

Na TikToku, gde objavljuje video snimke od koji zadaje dah, prati je preko pet miliona ljudi, dok je na Instagramu da cifra mnogo veča - skoro 25 miliona! A te cifre rastu iz dana u dan vrtoglavom brzinom.

Debora je slaba na sportiste, te je i njen bivši suprug nekadašnji fudbaler, a danas stručnjak u tom sportu. Nedavno je otkrila da je upravo od njega naučila sve što zna o raznim sportskim disciplinama.

Prelepa Debora, koja pleni posebnom harizmom, osim posla voditeljke sportske televizije, često ima angažmane i kao model, na čemu može zahvaliti svom izuzetno zgodnom telu. Duge noge, izvajani mišići na stomaku i bujne grudi samo su neki od njenih aduta.

Takođe, bavi i glumom, te je imala nekoliko uloga u svojoj rodnoj zemlji. Oprobala se u sapunicama, ali i u drugim žanrovima. Uz to, obožava da učestvuje na čuvenim karnevalima u Brazilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs