najbrži razvod

ZBOG 26 GODINA MLAĐE LJUBAVNICE RAZVEO SE ZA 65 SEKUNDI: Kako je Mister Bin za kratko vreme uspeo da navuče GNEV ĆERKE

Mister Bin se razveo za 65 sekundi, zbog 26 godina mlađe koleginice. Time je navuka gnev ćerke, koja se odrekla njegovog prezimena.

Celebrities
Autor:
ZBOG 26 GODINA MLAĐE LJUBAVNICE RAZVEO SE ZA 65 SEKUNDI: Kako je Mister Bin za kratko vreme uspeo da navuče GNEV ĆERKE
Mister Bin se razveo za 65 sekundi, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuvenog glumca Roana Atkinsona svi znamo po ulozi legendarnog Mister Bina, čij nas je lik nasmejao bezbroj puta i to bez reči. Uprkos tome što je svojom glumom zasmejavao celu planetu, glumčev privatni život obiluje teškim situacijama.

Glumac je više od 25 godina bio u braku sa Sunetrom Sastri, sa kojom ima dvoje dece. Međutim, dugogodišnji brak prekinut je kao da nikad nije ni postojao.

Mister Bin
Mister Binfoto: Profimedia

Roan je upoznao 26 godina mlađu koleginicu koja ga je osvojila, a reč je o Luizi Ford. Njih dvoje spojila je komedija "Quartermaine’s Terms", 2012. godine, dok su novinari uspeli da zabelee njihove susrete u Londonu.

Skandal je kulminirao kada je glumac saopštio da se razvodi, 2014. godine. Da stavr bude još zanimljivija, razvod je prema spekulacijama trajao svega 65 sekundi. Razvod je potvrđem na osnovu glumčevog "nerazumnog ponašanja".

Rouan Atkinson i Sunetra Sastri
Rouan Atkinson i Sunetra Sastrifoto: Profimedia

Ćerka Lili bila je pogođena činjenicom da je njen otac ostavio njenu majku i to zbog druge žene. Lili je teško prihvatila celu situaciju, a ljutnja na oca rezultirala je uzimanjem majčinog prezimena, Sastri.

Lili je prava slika i prilika svog oca, te je nasledila njenog talenat. Uprkos tome što se ističe u javnosti, ostvarila je zapažene uloge. Prvu ulogu dobila je još kao devojčica u priči o Zubić Vili, a onda je uz oca igrala u komedijama "Mister Bin na odmoru" i "Džoni Ingliš".

Sa 26 godina mlađom Luizom Ford, glumac je 2017. godine dobio ćerkicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs