SVI GA ISMEJAVAJU

NJEGOVA SEBIČNOST MU JE RAZORILA BRAK, NAJLEPŠA MANEKENKA MU REKLA ĆAO: Narcis sad pokušao da se iskupi, svi ga ISMEJALI

Tom Brejdi prvi put progovorio o razvodu sa Žizel Bundšen

Celebrities
23:21h Autor:
NJEGOVA SEBIČNOST MU JE RAZORILA BRAK, NAJLEPŠA MANEKENKA MU REKLA ĆAO: Narcis sad pokušao da se iskupi, svi ga ISMEJALI
Tom Brejdi progovorio o razvodu sa Žizel Bundšen, Foto: Profimedia

Nakon bombastične vesti da su jedan od najlepših ljubavnih parova Tom Brejdi i Žizel Bundšen odlučili da stave tačku na svog brak dug 13 godina, svakodnevno se pojavi u javnosti neka nova pikanterija iz njihovog zajednučkog odnosa.

Naime, njihovom razlazu, prema pisanju stranih medija, kumovala je Tomova sebičnost. Sportista nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim. Sve do tog momenta slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri.

Tom Brejdi
foto: Profimedia

Međutim, zbog Tomove odluke, Žizel je pokupila stvari iz doma, uzela njihovo dvoje dece i napsutila ga. Advokati su već angažovani sa obe strane povodom brakorazvodne parnice.

Nakon što je Žizel putem Instagrama sa svojim fanovima podelila svoju tugu i bol slomljenog srca zbog cele situacije, sada je i Brejdi odlučio izneti u medije svoju stranu priče. Kako ga svi nazivaju narcisom i sebičnjakom zbog kojeg mu se raspala porodica, bilo je samo pitanje vremena kada će pokušati da opere svoj obraz.

Žizel Bundšen, Tom Brejdi
foto: Profimedia

Tako je otkrio da je trenutno fokusiran samo na posao i decu, te da se trudi iz svega izvući ono najbolje.

- Radim najbolje što znam, mislim na decu. Skoncentrisan sam na dve stvari, brigu o porodici i deci, i da pobeđujem u fudbalu - rekao je Tom u svom prvom osvrtanju na razvod sa nekadašnjim Viktorijinim anđelom.

Takođe, smatra da ovakve situacije nisu retkost u životima profesionalnih sportista koji mnogo toga podređuju svom poslu.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

- Svi mi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo mi ljudi. Činimo najbolje što možemo - rekao je.

Tako je indirektno priznao kako je on kriv za raspad ljubavi sa Žizel, koja je godinama sve svoje želje i karijeru stavljala na pauzu samo kako bi on mogao igrati američki fudbal. Sada joj je čekanje na to da ima vremena za sebe dojadilo te je odlučila krenuti dalje – bez Toma.

Dodao je i kako ima odlične roditelje koji su mu u ovim teškim trenucima velika podrška, te da se trenutno dosta oslanja na njihovu emocionalnu pomoć. Naglasio je kako i sam želi biti dobar roditelj, po uzoru na njih, kao i da neće dopustiti da mu razvod uništi odnos s decom.

1 / 6 Foto: Profimedia

-S izazovima se želite nositi na najbolji mogući način. Želim da uvek mogu da držim glavu visoko na terenu i izvan njega - podvukao je.

Tom je već na početku veze Žizel jako povredio, jer se saznalo da je s njom započeo vezu u trenutku kada mu je bivša djevojka ostala trudna. Ova lepotica je i preko toga prešla, a njegovog sina Džeka nije razdvajala od svoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs