glasine su postale sve učestalije

NAJLEPŠA ŽENA SVETA JEDNIM POTEZOM PODGREJALA GLASINE O RAZVODU: Zbog nje je ostavio trudnu ženu, a sada spašava brak

Žizel Bundšen neće se pojaviti na prvoj utakmici svog supruga, te je tim potezom učinila da glasine o njiihovom razvodu postanu još intenzivnije.

Ljubav
Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA JEDNIM POTEZOM PODGREJALA GLASINE O RAZVODU: Zbog nje je ostavio trudnu ženu, a sada spašava brak
Žizel Bundšen na meti glasina o razvodu, Foto: Profimedia

Žizel Bundšen i Tom Brejdi važe za jedan od najskladnijih parova , a njihova ljubavna priča počela je još pre 13 godina.

Utrenutku njihovog poznanstva Tom je bio u vezi sa glumicom Bridžet Mojnhan, sa kojom je u tom periodu prolazio kroz nesuglasice. Žizel je uveliko raskinula vezu sa Leonardom Dikapriem, te je bila slobodna da uplovi u novi ljubavni odnos.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
foto: Profimedia

Tom i Žizel ubrzo su započeli ljubavnu vezu, da bi mesec dana kasnije saznali da Tom čeka dete sa Bridžet. Par se nije osvrtao na to, te su nastavili svoju vezu koju su krunisali brakom.

Uprkos velikoj ljubavi, pre par dana pojavile su se glasine da se par razvodi. Priče o razvodu podgrejala je njihova velika svađa u porodičnom domu. Naime, do svađe je došlo zbog njegove odluke da se ponovo vrati svojoj karijeri, uprkos tome što je otišao u penziju.

Nakon žestoke svađe, Žizel je napustila njihovu kuću u Tampi i otišla u Kostariku.

Nakon povratka, nije viđena da se vraća u njihovu porodičnu kuću. Razlog njihovih čestih svađa, navodno je Tomov povratak fudbalu, odnosno odluka da natavi igrati za Nacionalnu ligu američkog fudbala.

"Tom se još uvek nada da se mogu pomiriti. Žizel mu je već rekla da ga ostavlja i uvek su se pomirili kad bi se ohladila.", rekao je izvor.

"Dogovorili su se da će se povući kako bi se usresredio na porodicu, a onda se predomislio", dodao je izvor.

"Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizeč je oduvek bila ta koja je bila s decom", dodao je drugi izvor.

Nakon Tomovog povratka fudbalu, čega ga važna utakmica na kojoj Žizel neće biti prisutna, što je dodatno podgrejalo glasine.

"Kad je Žizel s decom u publici, to je za nas uvek velika stvar", rekli su iz kluba.

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs