šok tvrdnja!

SPAVALA JE SA 100 OŽENJENIH MUŠKARACA I SVI SU JOJ REKLI ISTO: Evo zbog čega mnogi od njih varaju svoje žene

Spavala sa 100 oženjenih muškaraca i svi joj rekli istu stvar, sa kojom se i sama Gvinet složila, što još više šokira!

Ljubav
17:34h Autor:
SPAVALA JE SA 100 OŽENJENIH MUŠKARACA I SVI SU JOJ REKLI ISTO: Evo zbog čega mnogi od njih varaju svoje žene
Spavala sa 100 oženjenih muškaraca i svi joj rekli istu stvar, Foto: Printscreen Instagram / gweneth_jsm

Gvinet Li (50) je „profesionalna ljubavnica“ koja živi na relaciji London - Kalifornija. Sve je iznenadila odabirom takvog načina života, ali je sada objasnila za "The Sun" ko su muškarci koji ulaze sa njom u vezu i kako izgleda njena svakodnevica.

- Na sceni je toliko mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu. Filmski producenti, preduzetnici, oni su samo neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi imaju svoje žene, a žele drugu - ističe Gvinet, koja posebno podvlači da je mnogima spasla brakove.

Ova neobična žena ističe da je glavni problem u brakovima, zapravo, dosada.

- Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom? Bila sam sa preko 100 oženjenih muškaraca i svi do jednog su mi rekli da su sa mnom jer su im njihove žene dosadne.

Gvinet je, takođe, naglasila da joj je jedna žena ispričala kako je ostala sa svojim mužem, nakon afere sa oženjenim čovek, jer su bili zajedno dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski. Međutim, intelektualno i seksualno nikako nisu odgovarali jedno drugom.

- Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi, i ja je razumem u potpunosti - kaže ljubavnica.

Otkriva i da je jesen period u kom se dešava najviše preljuba, jer povratak dece u školu i na fakultete donosi roditeljima više slobodnog vremena.

- Ljudi mogu da lažu i da kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo taj izgovor. Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni - objašnjava Gvinet.

I tvrdi da su oženjeni muškarci bolji partneri u vezi.

- Oni primećuju kad ste se ošišali, sredili nokte ili kupili lepu haljinu Dolce & Gabbana. Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim zauvek da ostanem s njima. Zato sam i imala astronomski broj ljubavnika. Da sam htela da izlazim sa prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder - bila je iskrena.

Iako je nekada bila u braku, smatra da su male šanse da ponovo stane na ludi kamen. A po njenom izboru, idealan ljubavnik je bogati muškarac širokih shvatanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs