Šok!

SLAVNA TENISERKA I MAKEDNOSKI MILIJARDER VIŠE NE MOGU NI DANA ZAJEDNO: Ova osoba "pogurala" razvod, svadba bila PRESKUPA

Razvode se poznata teniserka i makedonski milijarder, šuška se da je jedna osoba imala presudan uticaj.

Ljubav
13:59h Autor:
SLAVNA TENISERKA I MAKEDNOSKI MILIJARDER VIŠE NE MOGU NI DANA ZAJEDNO: Ova osoba "pogurala" razvod, svadba bila PRESKUPA
Razvode se poznata teniserka i makedonski milijarder, Foto: Profimedia

Poznata teniserka Simona Halep i milijarder Toni Juruc posle manje od godina dana provedenih u braku se ravode - zvanično potvrđeno! Raskošna svadba koja ih je koštala abnormalno bila je 15. septembra prošle godine, ali se šuška da su nesuglasice između supružnika nastale ubrzo nakon velikog slavlja.

Naime, par je uplovio u vezu 2018. godine, ali su sada zajedno doneli odluku da više nikako ne mogu da funkcionišu zajedno.

- Simona i ja smo zajedno odlučili da se razvedemo. Prestanite da insistirate na tome, ovo je moj poslednji javni nastup, za sve ostalo će se pobrinuti moji advokati na najcivilizovaniji mogući način. Hvala vam na razumevanju - bio je jasan Juruc.

Zanimljivo da je svadba pomerena za septembar na insistiranje oca rumunske teniserke Sterea, jer je želeo da Simona odigra i US Open, pa tek onda da se posveti privatnim stvarima. Na venačnju je veoma kratko nosila venčanicu, što je iznenadilo mnoge, a potom se presvukla u klasičnu haljinu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Inače, Juruc je poznati biznismen i vlasnik nekoliko firmi, sa pozamašnom svotom novca na računu. Toni je Vlah, milijarder porekom iz Makedonije.

Sa druge strane, Simona je jedna od najpopularnijih ličnosti u Rumunji. Posvećena je tenisu, a u ovom sportu niže sve veće uspehe. Smatra se da je upravo na nju presudan uticaj imao trener Patrik Muratoglu, jer je sa njegovim dolaskom sve postalo znatno drugačije. Naime, odlučila je nedavno da se preseli u Francusku (verovatno u Nicu gde se i nalazi akademija ovog teniskog stručnjaka), a sada je rešila i da se razvede. A sve te radikalne poteze je povukla u samo mesec dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs