toksične veze

ZARAĐIVALI MILIONE KAO NAJLEPŠI PAR NA SVETU, ALI ISTINA JE BILA MRAČNA I GROZNA: Sudska odluka užasnula je sve

Aleksis Ren na Instagramu prati 9,2 miliona ljudi. Za sve mlade devojke među njima ona ima važan savet.

Ljubav
Autor:
ZARAĐIVALI MILIONE KAO NAJLEPŠI PAR NA SVETU, ALI ISTINA JE BILA MRAČNA I GROZNA: Sudska odluka užasnula je sve
Mračne tajne najpoznatijih Influensera na svetu, Foto: Profimedia/editorial images

Manekenka Aleksis Ren, progovorila je o svojoj "toksičnoj vezi" sa bivšim dečkom Džejom Alvarezom, prepričavajući "zlostavljanje" koje je pretpela od njega.

Aleksis (24) i Džej (26), izlazili su dve godine, za to vreme stekli su ogromnu slavu na Instagramu. Slikali su svoj savršen odnos, dva prelepa para koji su putovali svetom.

Aleksis Ren
foto: Profimedia/editorial images

Ali, njihov razlaz je bio strašan. Zato je Aleksis rešila da otkrije sve, ko je ustvari bio njen bivši dečko, smatra da je "manipulativan" i okrutan.

Takođe je otkrila da bez njenog znanja, Džej napravio ugovor da će on imati procenat od njene zarade, i da je provela dve godine na sudu boreći se za svoju slobodu.

Aleksis i Džej su zajedno izgradili slavu i na početku njihove veze i sve je bilo sjajno.

"Bili smo dva klinca sa velikom energijom, to je bio početak naše veze koja je bila neverovatna", rekla je

"Bila je to neverovatna veza, i mislim da me je voleo, i mislila sam da je sve savršeno. Izgledao je povezan sa prirodom, uvek je govorio o ljubavi. A onda kada smo se zaista upoznali, shvatila sam da imamo nešto zajedničko a to da su nam majke umrle od iste bolesti. Mislila sam da sam našla srodnu dušu koja će me razumeti u svemu", ispričala je Aleks

"Međutim, kako smo postajali popularni i slavni, krenuli su problemi, posao je postao bitniji od naše veze", kazala je ona

Aleksis Ren
foto: Profimedia/editorial images

"Stalno sam se trudila da budem savršena njemu, i uvek sam se trudila da budem najbolja devojka za njega, i da sam radila sve te stvari jer sam mislila da će prestati da me voli. Sećam se da sam svakog jutra ustajala pre njega da bih se našminkala da bih njemu bila idealna"..

U međuvremenu, Džej je više bio fokusiran na posao nego na njihovu vezu, i sve to je uništilo nešto za šta je ona smatrala da je je savršeno.

"Postao je manipulativan, bilo mu je potrebno da ostanemo u vezi samo da bi posao funkcionisao, a to je bilo zastrašujuće, jer ja na nas nisam gledala kroz posao. Mislila sam da ćemo jednog dana ozvaničiti našu vezu brakom", ispoveda se Aleks

"Plakala bih svaki put kada razmišljam koliko sam volela Džeja. Kada novac i moć postanu svrha vašeg života, onda veza postaje kolateralna šteta", priča ona

Aleksis Ren
foto: Profimedia/editorial images

Prijatelji su je upozoravali, da ostaje sa nom u vezi samo zbog posla i da će u jednom trenutku otići.

Pred kraj, bivši par je radio u Italiji i Aleksis se seća da je sedela na stepenicama i da je plakala. "Samo sam plakala i bilo mi je loše, on me je zgrabio i počeo da mi se smeje u lice. Bila sam zaprepašćena jer sam tog trenutka shvatila da je za njega sve ovo bio posao".

Kada je raskinuo samnom, emotivno sam bila slomljena i samo sam izgovorila "Gotova sam, ne mogu! Dok je on odgovorio samo "OK". Dok sam plakala i jecala, njegov komentar je bio da nema više emocija prema meni".

Aleksis Ren
foto: Profimedia/editorial images

I nakon raskida i dalje je imao veliki uticaj na nju. Sve to je radio da bi još jedan period uzimao procenat od mog posla. On je imao procenat od moje zarade u narednih šest godina.

Nakon prekida provela sam dve godine po sudovima, sve što sam zaradila morala sam da uložim u advokate da bih se izvukla iz njegovih kanži. Samim tim izgubila sam i svog menadžera koji je bio u dogovoru sa Džejom.

"Ovo mi je bila velika lekcija", zaključila je Aleksis

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs