GDE GOD SE ONA POJAVI, MUŠKARCIMA "PADA VILICA": Sinoć je bila najelegantnija od svih žena na crvenom tepihu

Penelope Kruz (48) važi za glumicu koja zna šta radi i kako radi svoj posao. Kad se pojavi na crvenom tepihu ona ima samo jednu ulogu - da zadivi prisutne

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Penelope Kruz (48) je uspela još jednom da izazove divljenje i da se izdvoji iz mase mladih i poželjnih glumica, te da očara prisutne. Obučena u usku dugu haljinu sa roze printom modne kuće Šanel, Penelope je sinoć bila prava dama.

Njeno pojavljivanje na crvenom tepihu opet nas je uverilo da ova žena dobro zna svoj posao. Svakoj ulozi pristupa kranje ozbiljno i posvećeno, a zasluge stižu u vidu angažovanja na mnogim projektima, često veoma teškim ulogama sa dramskom tematikom.

Sinoć je na filmsom festivalu u Veneciji predstavila film L'immensità u kojem igra jednu od glavnih uloga Klaru.

Drama je smeštena u Rim 1970-ih i fokusira se na putovanje njenog lika kao majke troje dece koja se bori sa nasilnim mužem.

"Ona uopšte nijue luda. Ona je potlačena na mnogo različitih načina. I jednostavno ne može više da izdrži. Postoji mnogo žena širom sveta zarobljenih u svojim domovima, koje se pretvaraju pred svojom decom da je sve uredu. One to rade da bi preživele," rekla je Penlopa o svojoj novoj ulozi.

Penelopa je i sama majka dvoje dece: Sina Leonarda (11) i ćerke Lune (9) koje je dobila u braku sa glumcem Havijerom Bardemom sa kojim je i dalje u skladnom braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs