ONA JE NAJLEPŠA ŽENA EVROPE, ALI NIJE ODUVEK IZGLEDALA OVAKO: Operisala se sve dok nije počela da liči na čuvenu GLUMICU

Madalina Genea važi za jednu od najlepših žena Evrope, a svoj izgled korigovala je plastičnim operacijama.

Galerije
Autor:
1 / 9 Foto: Profimedia

Rumunka Madalina Genea koja živi i radi u Italiji važi za jednu od najlepših Evropljanki.

Puna usta, mali nos, istkunete jagodice, savršene proporcije i obline krase lepu Madalinu, međutim nije oduvek bilo tako. Nema sumnje da je ona oduvek bila lepa žena, ali kako je stupila na javnu scenu, tako je usledio niz estetskih operacija.

Madalina je oduvek imala puna usta, međutim rešila je da ih dodatno popuni, pišu strani mediji. Takođe se navodi da je suzila noz, radila jagodice, mačje oči, ali i da je ugradila silikone u grudi.

Fotografije stare 10-ak godine s početka njene karijere jasno pokazuju koliko se Madalina promenila, ali ipak, ne možemo a da ne priznamo da je ova zgodna Rumunka i tada bila veoma lepa i atraktivna.

Madalina je započela karijeru sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, zavela mnoge slavne muškarce, ali nije oduvek izgledala kao danas.

Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, a koliko se Madalina promenila u međuvremenu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs