OVA RUMUNKA VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU SVETA Telo za kojim uzdišu i muškarci i žene duguje režimu koji instant daje rezultate

Rumunka Madalina Genea važi za najlepšu ženu sveta, a otkrila je uz pomoć koje ishrane održava top figuru.

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Italijanka rumunskog porekla Madalina Genea jedna je od onih žena pored kojih možete samo da uzdahnete i da je gledate bez treptanja. Moderna Sofija Loren kako je inače mnogi nazivaju, retko koga ostavlja ravnodušnim lepotom, a osim anđeoskog lika, njena zanosna linija takođe je presudna što je od najranjiih školskih dana završila na svetskim pistama, a potom i u svetu glume.

Međutim, iako je lako pomisliti da je Madalina "ubola" genetski džek-pot, i ona, kao i većina žena, ima periode kada nabaci koji kilogram, što je, nažalost, problem kada je vaš glavni posao da radite revije i budete pred kamerama 24/7.

Kako je i sama ispričala, nakon rođenja ćerke imala je problem da skine "višak", a nakon toga često joj se dešava da, ukoliko ne vodi računa šta jede, nabaci kilograme koji se odmah pokažu na nezgodnim mestima - sa strane, na stomaku i unutršanjem delu butina.

Madalina ne praktikuje dijete, već se kune se u povremeni post, odnosno autofagiju.

Kako kaže, to joj pomaže da isčisti organizam, ali i da se uvek nakon toga oseća dobro.

"Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba", ispričala je Genea za CanCan.

"Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmenično", dodala je.

Madalina je ovim režimom uspela da istopi masne naslage, ali ne i obline, zbog čega se uvek rado vraća autofagiji kao rešenju, a uz to praktikuje i šetnju i lagane pilates vežbe kako bi zadržala tonus tela.

Inače, Madalini su mnogi zamerili da je preterala sa plastičnim operacijama, a kako je izgledala nekada pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs