MILENA IVANOVIĆ JE PRE NEKOLIKO GODINA BILA DRUGA ŽENA: Da li su je operacije ili fotošop učinili neprepoznatljivom?

Od kako je Milena Popović objavila fotografiju na kojoj je sa Igorom Jurićem, ne prestaje interesovanje javnosti za udovicu Olivera Ivanovića

Nega
11:19h Autor:
MILENA IVANOVIĆ JE PRE NEKOLIKO GODINA BILA DRUGA ŽENA: Da li su je operacije ili fotošop učinili neprepoznatljivom?
Foto: Printscreen/Instagram/Damir Dervišagić

Sve je počelo kada je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića podelila fotografiju na kojoj je sa Igorom Jurićem uz komentar "ljubav". Interesovanje javnosti je veliko jer sada svi žele da znaju koliko njihova veza traje i kakva joj je budućnost?

Do javnosti je došla informacija da par živi zajedno duže od godinu dana, ali nakon toga nikakvih drugih vesti nije bilo o njihovoj vezi.

Milena Popović Ivanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ljudi mahom komentarišu kako se Milena prolepšala od kako je u vezi sa Igorom.

Mnogi su se zapitali da li je u pitanju drugačiji način šminkanja ili estetske korekcije. Primetno je da sada ima dužu kosu, ali i da su joj usne dosta punije.

Ono što možemo da primetimo da Milena izgleda dosta mlađe, te da joj se na licu ne vide bore koje su inače primetne kod osoba od 39 godina.

Milena Ivanović
foto: Printscreen Youtube / B92

Nije ništa neobično da žene pojačaju negu lica kako pređu 35. godinu. Sitne bore smejalice mogu da se "izglade" masažama, tretmanima za podmlađivanje i specijalnim uljima, a očigledno da je Milena primenile neke od tretmana kako bi izgledala mlađe.

Što god da je uradila, udovica Olivera Ivanovića postigla je ono što svaka žena želi - da sa godinama izgleda sve bolje.

1 / 15 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs