REŠILI DA OBELODANE VEZU

NJIHOVA LJUBAV JE GODINAMA BILA STROGO ČUVANA TAJNA: Svi detalji veze Igora Jurića i Milene Popović!

Udovica Olivera Ivanaovića jednom fotografijom izazvala je pravu pometnju

Ljubav
13:20h Autor:
NJIHOVA LJUBAV JE GODINAMA BILA STROGO ČUVANA TAJNA: Svi detalji veze Igora Jurića i Milene Popović!
Foto: Printscreen Youtube/PRVA/K1 Televizija

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, nakon meseci uspešnog skrivanja, juče je otkrila da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem.

Naime, Igor Jurić i Milena duže od godinu dana žive zajedno, tvrdi izvor blizak srećnom paru.

Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima.

Poslednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada, kod Spensa.

- Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere - otkriva izvor “Blica”.

Milena Ivanović sinoć je obajvila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem uz komentar “ljubav”. Uskoro su stigle stotine pozitivnih komentara.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije "Tijana Jurić", nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs