godinama nemaju kontakt!

BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP OTKRIO ŠOK DETALJE IZ NJIHOVE LJUBAVNE VEZE: Njega je LUDO VOLELA pre Donalda! (FOTO)

Sve detaljno opisao!

Ljubav
Autor:
BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP OTKRIO ŠOK DETALJE IZ NJIHOVE LJUBAVNE VEZE: Njega je LUDO VOLELA pre Donalda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novinar iz Slovenije Peter Butoln bivši je dečko nedakadašnje prve dame Amerike Melanijom Tramp. Oboje dolaze iz Slovenije, a njihova ljubav je bila, kako ističe, ogromna. Svetala je, dok su živeli u istoj zemlji!

Evo šta je bio razlog raskida.

— Mi smo bili u vezi tri meseca. Završila je škola i leto je bilo pred nama. U to vreme cela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Ja sam imao 18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu - započinje priču novinar.

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

I ističe da je malo ko bio imun na njenu nesvakidašnju lepotu.

- Bila je lepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lepo, onako mladenački. Ona nije volela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge devojke. Želela je da bude odmorna na snimanjima.

Posle njegovog odlaska u vojsku se više uopšte nisu čuli.

Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli — priča Butoln.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs