POGLEDAJTE

ŠUŠKALO SE DA JE ZBOG NJEGA ŠUTNULA 16 GODINA STARIJEG DEČKA: Marija Egelja konačno pokazala kako izgleda njen izabranik

Ljubav cveta

Ljubav
15:55h Autor:
ŠUŠKALO SE DA JE ZBOG NJEGA ŠUTNULA 16 GODINA STARIJEG DEČKA: Marija Egelja konačno pokazala kako izgleda njen izabranik
Foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka Marija Egelja uvek je izbegavala da javno eksponira svoj privatni život, pa je tako čuvala i identitet verenika.

Naime, ona više od godinu dana uživa u ljubavi sa biznismenom Aleksandrom, koji se ranije bavio fudbalom. Do sad se samo nagađalo o kome je reč, ali je voditeljka fotografijom na Instagramu konačno otkrila njegov identitet.

Kako se ranije šuškalo, Marija je zbog njega ostavila 16 godina starijeg dečka sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. Reč je o Ljubiši Rankoviću, fudbalskom treneru.

Kako "Informer" saznaje, voditeljka je u drugom stanju, a izvor je otkrio da voditeljka uživa u ljubavi, kao i da se raduje što će ona i Aleksandar postati roditelji.

- Marija ne voli u javnosti da otkriva detalje iz privatnog života, pa je iz tog razloga krila vezu sa Aleksandrom. Kada se u medijima pojavila informacija da ima dečka, odlučila je da svoju sreću podeli sa svima. To je bila ljubav na prvi pogled i odmah su shvatili da su jedno za drugo. Marija je trudna, a Aleksandra i nju je ova vest jako obradovala. Jedva čekaju da saznaju pol bebe - otkrio je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs