RAZVOD O KOJEM ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI

DOK PIKE PONOSNO ŠETA SA LJUBAVNICOM, ŠAKIRA SPREMA BRUTALNU OSVETU: Nije ni svestan šta ga čeka!

Rešena je da mu uzme sve

Ljubav
Autor:
DOK PIKE PONOSNO ŠETA SA LJUBAVNICOM, ŠAKIRA SPREMA BRUTALNU OSVETU: Nije ni svestan šta ga čeka!
Foto: Profimedia

Španski mediji otkrili su identitet devojke koja rastura brak omiljenog estradnog para. Kako navode, sprema se žestoka borba za starateljstvo nad dva sina koja su Pike i Šakira dobili u braku.

Ako je istina ono što piše tabloid Informalia, ljubavnica Pikea ima 22 godine, incijali su joj C. C., i rođena je Katalonka.

Španski novinari dalje navode da je fatalnu studentkinju Pike upoznao u noćnom klubu u Barseloni u kojem ja ona radila kao konobarica. Ovaj list piše i da Pike više ne krije ovu vezu i da je već upoznao sa svim svojim pirijateljima.

Podsetimo, prema prvim glasinama Šakira je svog nevenčanog muža uhvatila u krevetu sa ljubavnicom, a da to nije daleko od istine potvrda je i informacija kojom raspolaže Informalia. Autor teksta navodno ima čvrste dokaze da je pevačica nedavno unajmila privatnog detektiva koji je potvrdio njene sumnje u Pikeovu neveru.

Šakira sprema brutalnu osvetu

Dalje, u ovom listu se navodi da Šakira nema nameru da Pikeu oprosti izdaju, te da će se do poslednjeg daha boriti za potpuno starateljstvo nad njihovim sinovima, kao i da će zahtevati ogromnu novčanu odštetu.

Navodi se i da je pevačica već pronašla tim najboljih advokata i da je sigurna da će Pikea dovesti do prosjačkog štapa.

Šakira
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs