SAZNAJTE VIŠE

BIVŠE LJUBAVI FATALNE ŠAKIRE: S jednim je završila na sudu, a drugi je 20 godina kasnije otkrio da je želeo da je OŽENI!

Šakira je prekinula 11-godišnju vezu s Žerarom Pike. Prisetili smo se njenih bivših partnera koje je ljubila pre slavnog fudbalera.

Ljubav
Autor:
BIVŠE LJUBAVI FATALNE ŠAKIRE: S jednim je završila na sudu, a drugi je 20 godina kasnije otkrio da je želeo da je OŽENI!
Šakira, Foto: Profimedia

Svet je u šoku nakon raskida jednog od najmoćnijih parova koje su svi obožavali. Šakira (45) je potvrdila vest o raskidu 11 godina duge veze s fudbalerom Žerarom Pikeom (35).

Njihovom je raskidu navodno kumovala njegova prevara s plavokosom 20-godišnjakinjom s kojom ga je pevačica, šuška se, uhvatila.

I dok je Pike njena najpoznatija ljubav, Šakira je i pre njega bila u jednako dugoj vezi. Deset godina ljubila je Argentinca Antonija De La Ruu.

Šakira i argentinski advokat, ujedno i sin bivšeg argentinskog predsednika Fernanda de la Rua, upoznali su se početkom 2000. godine. On je tada radio na izbornoj kampanji svog oca, a ona je promovisala svoj novi album i pripremala se za svjetsku turneju.

Par je bio zajedno gotovo 11 godina kada su 2010. zajedno odlučili da prekinu svoju vezu, ali ostali su u dobrim odnosima jer je Antonio bio njen advokat.

Međutim, dve godine kasnije, kada je Šakira već bila u ozbiljnoj vezi s Pikeom, s Antonijom je završila na sudu jer ju je on tražio odštetu za sve godine rada za pevačicu, tvrdeći da joj je pomogao u stvaranju karijere, ali sud je njegovu tužbu odbacio.

Iako Šakira i njen bivši više ne komuniciraju, pevačica se 2019. godine oglasila o smrti njegovog oca od kojeg se oprostila na društvenim mrežama.

Podelila je sliku na kojoj je pozirala s Antonijem i njegovim ocem. 'Fernando, otišao si zauvek, prijatelju. Tvoja deca, tvoja supruga Ines, tvoji unuci, tvoji prijatelji i ja sećaćemo te se s neizmernim osećajem ljubavi prema tvojoj poniznoj duši pune ljubavi', napisala je, između ostalog, u dirljivoj poruci.

Najkraća veza kolumbijske pevačice, ali ništa manje strastvena, bila je ona s portorikanskim glumcem Osvaldom Riosom s kojim je provela tri godine.

Par je počeo da se viđa 1997. godine, a zbog razlike od 17 godina među njima bili su česta tema razgovora. Ona je tada imala 20 godina, a on 37. Raskinuli su 2000. godine. Pre nekoliko nedelja, čak 22 godine nakon raskida, Osvaldo je otkrio nepoznate detalje o njihovoj vezi.

'Planirali smo se da se venčaju i sve', rekao je na iznenađenje njegovih kolega u rijaliti šouu'Telemundo'.

'Bio sam joj jako odan i veran, ali ona je morala da leti visoko i to je najbolje što joj se dogodilo, da ne nastavi da bude sa mnom. Biti s nekim ti odvlači pažnju, zamagljuje ti fokus', otkrio je kada je govorio o svom raskidu sa Šakirom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs