"ONA LIČI NA VANZEMALJCA" Madona je postala zavisna od PLASTIČNIH OPERACIJA, lice joj se raspada, ne može ni da trepne

Kraljica popa Madona postala je zavisna od plastičnih operacija, te se retki danas sećaju kako je izgledala pre nego što je prvi put otišla pod nož.

Galerije
Autor:
1 / 10 Foto: Profimedia

Pevačica Madona nedavno je proslavila 64. rođendan u društvu porodice i prijatelja. Skandalozne fotografije proslave njenog rođendana obišle su svet. Madona je po ko zna koji put iznenadila sve svojim ponašanjem, a ovaj put se ljubila i sa ženama.

Ipak, ono što uvek privlači pažnju jeste njen izgled koji više nema veze sa ženom od pre nekoliko godina. I više je i nego očigledno da je pevačica postala zavisna od plastične hirurgije., te se često mogu pročitati komentari da je preterala, da liči na vanzemaljca, da izgleda kao da su je pčele izujedale i slično...

Iako ona nikada ne priča o intervencijama, jedan strani hirurg otkrio je šta je Madona sve radila na sebi.

Strani mediji prenose da je kraljica popa potrošila preko 200.000 američkih dolara. Od kada se pojavila na sceni 1982. godine do danas evidentno je da je imala više estetskih zahvata i tretmana.

Dr Geri Linkov, plastični hirurg koji se specijalista za lice objasnio je šta je sve Madona radila tokom godina i koliko je sve otprilike koštalo.

Naime, on je primetio da joj je čelo znatno više nego ranije. Kako je objasnio u pitanju je procedura podizanja obrva, a samim tim se obavlja zahvat kojim se podiže koža čeonog dela glave.

Već 1995. godine dogodio se prvi fejslifting. Potom pet godina kasnije, pa sve do 2010. godine Madona je radila prve verzija onoga što su danas poznati kao fileri, ali početkom milenijuma jedini filer koji je dozvoljen je kolagen filer.

Međutim, stvari se ozbiljnije menjaju od 2010. godine kada je pevačica već radila danas veoma popularne filere koji su joj napravili "pufnastiji" oblik lica.

Madona
foto: Profimedia

Geri Linkov ističe da je drastična promena 2020. godine posledica još jednog fejsliftinga, koji su pratili još dva fejsliftinga i sređivanje kapaka i podočnjaka, a u kombinaciji sa prethodno rađenim filerima doveli su do jako čudnog oblika lica. Takođe se navodi da je ubrizgala silikon u zadnjicu i grudi.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs