prelepo!

LEGENDARNA KERI IZ "SEKSI GRADA" IZNAJMLJUJE KUĆU NA PLAŽI PO SMEŠNOJ CENI: Ali, cifra ima specifičnu simboliku

Sara Džesika Parker staviće svoju vikendicu na Booking.com od 26. do 28. avgusta 2022.

Galerije
15:07h Autor:
1 / 9 Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Sara Džesika Parker nakratko iznajmljuje svoju kuću na plaži u Ist Hemptonu, koja će biti dostupna za rezervisanje od 23. avgusta u podne po istočnom vremenu.

Glumičina vila izgrađena je na imanju iz 1940-ih i može se rezervisati za boravak od dve noći samo za dva gosta. A u njoj će imati priliku da boravi onaj ko prvi uspe da uzme rezervaciju. A jedno od osnovnih pravila koje se mora poštovati jeste zabrana žurki!

Cena boravka u vikendici na Booking.com-u je iznenađujuće niska - znajmiljvanje košta 19,98 dolara. Međutim, ta cena ima simbolično značenje.

Naime, istaknuti iznos predstavlja godinu kada je kultna serija "Seks i grad debitovala na TV-u - jun 1998. godine.

Dva srećnika će uživati kućici na plaži sa tri spavaće sobe iz 1940-ih. U vikendici se nalaze kamin od cigle, orman pun obuće koju je dizajnirala Parkerova, kao i kućni bar. Obezbeđen je pristup plaži, a tu je i prostrana paluba okružena bujnim zelenilom.

1 / 9 Foto: Profimedia

Legendarna Keri Bredšo se osvrnula na to šta ju je motivisalo da svoju oazu mira sredi na takav način.

- Kada smo dizajnirali prostor, naš cilj je bio da priuštimo savršeno mesto za porodicu i prijatelje koje je udobno i privatno i koje je blizu plaže. Želeli smo da se imanje zaista gleda kao dom, pa smo ga opremili starinskim komadima koje smo sakupljali godinama. Dvorište smo učinili raznovrsnim mestom gde bismo mogli da uživamo u letnjim zalascima sunca, roštiljanju i zabavnim okupljanjima. Dizajniran je sa ljubavlju i srećnim vremenima na umu - zaključila je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs